Gündem
  • 4.7.2015 11:19

Cemaatin kumarbazını yakalayan Cem Küçük'ten şok soru

Samanyolu TV’nin Genel Müdür Yardımcısı ve Hidayet Karaca’nın sağ kolu Ekrem Yalvak bir kumarhanede 1 milyon dolar kaybederken yayınlanan görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Masum insanların zekatlarından toplanan paralarla kurulan Samanyolu TV’nin kasasının kumar masalarında boşaltılması Gülen’in gönüllüleri tarafından da tepkiyle karşılandı. Samanyolu TV yönetimi dün bir itiraf gibi bir basın açıklaması yayınlayarak haberi doğruladı ve Ekrem Yalvak’ın görevinden istifa ettiğini duyurdu. Star yazarı Cem Küçük o haberin arka planını yazdı:

İŞTE CEM KÜÇÜK'ÜN GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞEN YAZISININ ARKA PLANI:

… Ekrem Yalvak dün akşam itibariyle bütün görevlerinden istifa etti. Olayları yalanlayamadı. Gerçeği kabul etti. Paralel yapının medyasının üst düzey yöneticisi aslında en büyük ihaneti kendi tabanına yaptı.

PARALEL YAPI HABERİ YALANLAYAMADI!

Haber yayınlandıktan sonra paralel yapı mensupları panikten aptallaştılar. Biri çıkıp da haber yalan diyemedi. Diyemez de zaten. Çünkü haberin doğru olduğu net. Deliller, görüntüler ortada. Şimdi kara kara düşünüyorlar ne yapacağız diye. Kimi paralel gazete ve televizyon çalışanları "Ben Ekrem Yalvak'ı tanımıyorum" diyor. "Bazıları gerçek mi acaba" diye aklınca tedbir alıyor. Aslında o kurumdaki herkes neyin ne olduğunu biliyor.

HİMMET PARALARININ KUMAR MASALARINDA HARCANDIĞI TESCİLLENDİ

Samanyolu TV'de Mali İşler Koordinatörlüğü yapan Ekrem Yalvak'ın aylık kazancı bellidir. Üç aşağı beş yukarı bu işlerde çalışanların aldıkları maaş net. Ama adam üç yıldır düzenli aralıklarla Kıbrıs'a gidiyor ve kumar oynuyor. Milleten himmet adı altında toplanan paraların nereye harcanmış olduğu da belgelenmiş oldu. Öğretmenlerden, memurlardan toplanan yardımların kimlerin keyfi için harcandığı da kayıtlara girdi.

TÜRKİYE'Yİ BİTİRMEK İSTERKEN KENDİLERİNİ BİTİRDİLER

Paralel ihanet çetesinin bu ülkeye verdiği zarar ve neler yaptıkları ortada. Sınav sorularını çalmaktan tutun da, yasadışı dinlemelere kadar bir sürü kötücül işleri oldu bunların. 17-25 Aralık darbe girişiminde hükümeti devirmek isteyenlerin gerçek yüzü bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Türk devletini uluslararası arenada zor durumda bırakmak isteyenlerin bugün kendileri zor durumda.

EKREM YALVAK GİBİ KAÇ YÖNETİCİ VAR?

Dünkü yazımı şöyle bitirmiştim: "Himmet adıyla yardım toplanan paraların bir kısmının, Ekrem Yalvak gibi, Paralel Yapı medyasının üst kademesinde görev yapan kişi tarafından kumarda harcanması Paralel Yapı'nın maskesini düşürdü. 'Yardım işlerinde kullanacağız, hayır derneklerimize aktaracağız, öğrenci okutacağız, yurtdışında kurban kestireceğiz, fakir fukaraya yardım edeceğiz' diye toplanan paraların hangi amaçlarla kullanıldığı, abilerin bu paraları nerelerde harcadığı da ortaya çıkmış oldu. Acaba himmet adıyla toplanan paraları kendi şahsi zevkleri için harcayan paralel yapı mensubu başka abi ya da imamlar da var mı? Dinimizce haram kabul edilen kumarda böyle yüksek meblağlar kaybeden üst düzey paralel yapı mensuplarından daha kaç kişi var?

HİMMET PARALARIYLA KEYİF YAPIYORLAR

Sınav sorularını çalan, illegal dinlemeler yapan, milli güvenliği ihlal eden, kumpas kuran Paralel Yapı'nın, üst düzey isimleri meğer zevk-ü sefa içinde eğleniyorlar, toplanan himmetlerle keyif yapıyorlarmış. Artık karar hala bu yapıya inanıp inanmamakta tereddüt yaşayanlarda."

DEVLET İHANETİN BEDELİNİ SORAR

Unutulmasın ki devlete kötülük yapanların hal-i pür melali ortada. Devlete ihanet edeyim, köşeye sıkıştırayım, zarar vereyim diyenlerin sonlarını hep birlikte görüyoruz. Kimse kendine çok güvenmesin. Devlet vakt-i zamanı geldiğinde ihanet edenlerden hesap sorar. Devlete yanlış yaparsan, bu devlet sana bedelini ödetir. Ödetmek zorundadır da zaten, yoksa devlet olamazsın.

CEM KÜÇÜK/STAR

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:31

İLGİLİ HABERLER