Gündem
  • 23.7.2016 10:04

CHP'nin toplantısını 'SARHOŞ' kadın bastı

CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Atilla Sertel, Musa Çam, Tuncay Özkan, Tacettin Bayır ve Özcan Purçu, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde düzenlenen CHPKonak İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Milletvekilleri konuşma yaptığı sırada CHP’li olduğunu belirten bir kadın sahneye çıkarak konuşmaya başladı. Milletvekillerinin, sahneden inmesi gerektiğini söylemesine rağmen konuşmasını sürdüren kadın, “CHP kabuğunu kırmak zorunda. 15 yıldır hayatım mahvoldu. Biz üzerimizdeki ölü toprağını kaldırmak zorundayız. CHP yönünü değiştirmek zorunda. Bizi psikolojik olarak yok eden insanlardan hesap sormak zorundayız. Artık kibar olmayacağız. Türkiye şeyhler ve müritler ülkesi olmayacak. Kendi adımıza her türlü özveriyi yaptık. Yeter değil. Yetmiyor. Alkolikoldum. Hayatımız mahvoldu. Bunun hesabını birileri verecek” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, ayağa kalkarak kadını ikna etmeye çalıştı. Kadın, güvenlik görevlileri tarafından kolundan tutularak dışarı çıkartıldı. Daha sonra ilçe yöneticileri tarafından kadının alkol problemleri olduğu belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 23.7.2016 10:05

İLGİLİ HABERLER