Gündem
  • 22.7.2016 15:48

Darbe girişimi sırasında Erdoğan'ın ailesi ne yapıyordu?

Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay'ın haberine göre, CumhurbaşkanıErdoğan’ın; eşi Emine Erdoğan, kızları Esra Albayrak, damadı Enerji Bakanı Berat Albayrak, torunları 11 yaşındaki Ahmet Akif, 6 yaşındaki Mahinur ve 7 aylık Sadık ile birlikte 11 Temmuz'da otele giriş yaptığını dile getiren Yazıcı, Erdoğan'ın ailesinindarbe girişimi sırasında yaşadıklarını böyle anlattı:

'VİLLADAKİ TÜM TELEVİZYONLAR KAPALIYDI'

Darbe girişimi sırasında Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak, kapısı açık olan bir odada çocuklarının eşyalarını toparlıyordu. Çocuklar da yanındaydı. Emine Hanım da diğer odadaydı. O da eşyalarını topluyordu. Ortam çok sakin ve sessizdi. Villadaki tüm televizyonlar kapalıydı. Ancak alt kattaki personelin açtığı televizyonun sesi üst kata net olarak geliyordu. Darbe girişiminin hız kazandığını duyuyorduk. Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Koruma Müdürü Muhsin Köse ve Enerji Bakanımız Berat Albayrak kendi aralarında konuşuyor ve otelden güvenli bir şekilde ayrılmanın planlarını yapıyorlardı."

"BUNLAR NASIL İNSANLAR?"

Yazıcı, sözlerine şöyle devam etti: "Erdoğan'ın CNN Türk’e facetime ile bağlanıp, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat’a açıklama yapmasının ardından Emine Hanım, “Bunlar nasıl insanlar? Olacak iş değil” dedi. Esra Albayrak yanımızda değildi. Çocuklar korkmasın, bir şey hissetmesin diye büyük bir sakinlikle onlarla meşgul oluyordu.

Güncellenme Tarihi : 22.7.2016 15:50

İLGİLİ HABERLER