Gündem
  • 31.7.2015 17:52

Dehşet kaza

BURSA’da yolcu indiren otobüse çarpmamak için aniden duran TIR’a arkadan gelen otomobil çarptı. Arkadan gelen ikinci TIR da duramayınca iki araç arasında sıkışan otomobilde bulunan 2 kişi yaşamını yitirdi.

Kaza, Bursa- İzmir Karayolu Çevre Yolu batı kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, yol kenarında yolcu indiren yolcu otobüsü kontrolsüz yola çıktı. Bunu gören Yılmaz Güney yönetimindeki TIR fren yaparak durdu.

Kaza sonrası iki TIR’ın arasında kalan otomobildeki Mustafa Alpaslan ve Zişan Alpaslan feci şekilde yaşamını yitirdi. Sürücü ve yanındaki yolcuyu sıkıştıkları yerden çıkarmak için Bursa Büyükşehir Belediyesi ve AFAD ekipleri seferber oldu. Ekiplerin çalışması sonucu ölen iki kişinin cesetleri sıkıştıkları araçtan çıkarıldı.

GÖRGÜ TANIKLARI İSYAN ETTİ

Kazayı gören vatandaşlar olay yerine koşarken trafik polisleri kazanın olduğu yerde güvenlik önlemi aldı. Olayı gören vatandaşlar ise kazanın olduğu yerde daha önce de maddi hasarlı ve yaralamalı kaza olduğunu söyledi. Kazaların genelde yolcu indirme ve bindirme yüzünden olduğunu iddia eden vatandaşlar yolcu otobüsleri için indirme-bindirme peronları yapılmasını istedi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:05

İLGİLİ HABERLER