Gündem
  • 24.5.2016 11:52

Devlet Bahçeli, CHP'yi bombaladı

Grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, 65. Hükümeti kurmakla görevlendirilen Binali Yıldırım ile ilgili "Binali Yıldırım'ı tarihi sorumluluklar beklemektedir, başarılar diliyorum." dedi. MHP lideri Bahçeli AK parti hükümetine vereceği destek konusunda ise Terörün kökü kazınırsa AK Parti hükümeti korkmasın, MHP destekçisi olacak' dedi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Türkiye umutsuzlukların derinleştiği bir dönemin belirtilerini yaşamaktadır. Geçtiğimiz pazar günü AK Parti genel başkanı seçilen Binali Yıldırım'a tarihi bir sorumluluk düşmektedir. Kendisine başarılar diliyorum. AK Parti'de yeni bir soluk iş başı yapmıştır. Cumhurbaşkanı'nın mesajının ayakta dinlenmesi AK Parti'lilerin tercihidir. Yıldırım'ın Erdoğan'a yoğun sadaket vurgusu bundan sonraki süreç için ipucu vermektedir. Sayın Yıldırım, bugün yapmamaız gereken en önemli iş fiili durumu anayasa haline getirmek. Bunun durumu da yeni anayasadır. Türkiye'nin temel ihtiyacı yeni sistem değil, var olan sistemi etkin bir hale getirmektir.

TERÖR DESTEKÇİLERİ ARTIK HAKİMLERE HESAP VERECEK

Şahsımında fezlekesi olmasına rağmen, halkın yanında bulunduğum için bahtiyarım. Bizim yüzümüzü kızartacak, yüzümüzü yere eğecek ihanetimiz olmamıştır, olmayacaktır. Dürümlü'deki hayatını kaybeden vatandaşlarımızın hesabının sorulması için dokunulmazlık zırhının delinmesi şarttı. Bölücüleri adalete teslim etmek için dokunulmazlık barikatını yıkmak şarttır. Terör yardım ve yataklık yapan kim varsa artık hakimlere hesap verecek.

CHP HALKA HESAP VERECEK

CHP ve HDP'nin dokunulmazlık konusunda aynı çizgide durması vahim bir durumdur. İkinci oylamada bir kısım vekilleri doğruyu görmüştür. Zamanında blokla akıllarınca şahsıma başbakanlık öneriyorlardı, akıllarınca MHP'yi Kandil tarafına çekiyorlardı. Bir iktidar için MHP'yi PKK ile aynı çizgiye getirmeye çalıştılar, başaramadılar. Kırmızı plaka uğruna, kırmızı çizgilerimizi silmeyiz. HDP ile aynı çizgiye gelen CHP mutlaka bunun hesabını millete verecektir.

Güncellenme Tarihi : 24.5.2016 12:00

İLGİLİ HABERLER