Gündem
  • 29.8.2014 01:03

Erdoğan Köşk'ten ayrıldı

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Çankaya Köşkü'nde görüştü. Görüşmenin sona ermesinin ardından önce Davutoğlu, ardından Erdoğan Köşk'ten ayrıldı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YABANCI KONUKLARA KÖŞK'TE AKŞAM YEMEĞİ VERDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devir teslim törenine katılan konuklar için düzenlenen resepsiyonun ardından, yabancı konuklar onuruna akşam yemeği verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı devir teslim törenine katılan konuklar için resepsiyon verdi. Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve çocukları, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Vekili ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Bakanlar Kurulu üyeleri, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, kuvvet komutanları, AK Parti ve HDP milletvekilleri, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, şehit aileleri, gaziler, medya kuruluşlarının temsilcileri, işçi, memur ve işveren sendikalarının temsilcileri katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resepsiyondan sonra tören için Türkiye'ye gelen yabancı konuklar onuruna akşam yemeği verdi. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:14

İLGİLİ HABERLER