Gündem
  • 17.7.2014 21:21

Erdoğan'dan BBP'ye ağır suçlama

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, Tekirdağ mitinginde Ekmeleddin İhsanoğlu'na desteğini açıklayan BBP'ye yüklendi...Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da düzenlenen mitingde halka seslendi. Erdoğan'ın hedefinde bu kez 'çatı aday' Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vereceğini açıklayan Bü­yük Bir­lik Par­ti­si (BBP) vardı.

'Türk Solu dergisi' eleştirisi

İhsanoğlu'nun Taksim ziyareti sırasında elinde poz verdiği derginin bir sayısında Muhsin Yazıcıoğlu'na hakaret ettiğini belirten Erdoğan, "Söylemek istemezdim, bugün söyleyeceğim,  Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimin mirasını taşıyan parti, gitmiş şimdi bu adaya destek vereceğini açıklamış. Allah aşkına bu nasıl bir karnı genişliktir, bu nasıl bir  ilkesizliktir? 30 Mart seçimleri öncesinde merhum Yazıcıoğlu'nun kemiklerini  sızlattılar, şimdi bir kez daha onun hatırasını ayaklar altına alıyorlar" dedi.

Erdoğan, ""Şu anda yeni Türkiye karşısında eski Türkiye'nin cılız ortakları var, ittifak yapmışlar. Ne diyor aday? Çok enteresan.  Hakikaten çok komik. '7 partiydi, şimdi 8'incisi de geliyor' diyor. 40 çürük  yumurtadan bir sağlam yumurta etmez" diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Bunlar kendilerine oy vermeyenlere hakaret ederler. Bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam dediler. Şimdi kendi seçmenine tıpış tıpış sandığa gideceksiniz diyor. Kendi seçmenine koyun muamelesi yapıyor.

Salon sosyeteleriyle bu ülke yönetilmez. Toprağı eşeliye eşeliye o nasırlı ellerle omuz omuza yürüyenlerle buralara geldik. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli her türlü hakareti yapıyor. Şimdi bir tane çıktı o da aynı hakaretleri yapıyor.

Benim aldığım edep dersi aynı dille cevap vermeme manidir. Vermedim vermem de. Aslında yetiştiğim yer Kasımpaşa, gereğini yaparım ama ahlak anlayışım müsaade etmez.

ACEMİLİK KÖTÜ ŞEY, ELİNE DERGİ VERDİLER...

Bu CHP ve MHP'nin ithal adayına Taksim'de bir Oyun oynadılar. Bu adayın eline üzerinde resminin olduğu bir dergi tutuşturdular. O dergiyle poz verdi. Acemilik kötü bir şey. Bu dergi neyin nesi? Bu dergi bir sayısında Bediüzzaman Saidi Nursi'ye hakaret etti.

Yetmedi başka bir sayısında CHP'nin genel müdürüne hakaret etti. Bazı sayılarında ırkçı bir dille Hitleri aratmayacak bir söylemle Kürt kardeşlerimize hakaret etti. Darbeyi savundu. Şahsıma da hakaretleri oldu.

Bir kapağında da merhum değerli siyasetçi kardeşimiz Muhsin Yazıcıoğlu'na çok ağır hakaret etti. Fakat, söylemek istemezdim, bugün söyleyeceğim, Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimin mirasını taşıyan parti, gitmiş şimdi bu adaya destek vereceğini açıklamış.

Allah aşkına bu nasıl bir karnı genişliktir, bu nasıl bir ilkesizliktir 30 Mart seçimleri öncesinde merhum Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlattılar, şimdi bir kez daha onun hatırasını ayaklar altına alıyorlar. Yatıyorlar kalkıyorlar söyledikleri bir şey var. Bu hükümet Yazıcıoğlu'nun faillerini bulamadılar.

Hiç olmazsa merhum Yazıcıoğlu'nun ölümü üzerinden oy devşirmeyi bırak. Geçen seçimde halkımız Sivas'ta gösterdi. Sivas'ta yok denecek noktaya geldi. Bu millet duygu sömürülerine 1-2 kere pirim verir sonra defeder.

Şu anda yeni Türkiye karşısında eski Türkiye'nin cılız ortakları var, ittifak yapmışlar. Ne diyor aday Çok enteresan. Hakikaten çok komik. '7 partiydi, şimdi 8'incisi de geliyor' diyor. 40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta etmez."

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:14

İLGİLİ HABERLER