Gündem
  • 16.10.2016 00:40

Ermeni güzeli Kardashian'ın soyulması hikaye çıktı

Kardaşyan, Paris’teki silahlı soygunun ardından çekilen videoda “çalındığını” iddia ettiği telefonu ile görülüyor. Üstelik bileğinde bağlanma izi yok

ABD'li ünlü TV yıldızı Kim Kardaşyan'ın Fransa'nın başkenti Paris'te 3 Ekim'de soyulmasının yankıları sürüyor. 36 yaşındaki iki çocuk annesi Kardaşyan'ın silahlı soyguna maruz kalmasının ardından çekilen görüntüler ise kafaları karıştırdı. Görüntüleri ABD merkezli magazin sitesi RadarOnline yayımladı. 3.5 dakikalık görüntüler soygunun arkasından Kardaşyan'ın odasında bulunan polislerden birinin cep telefonu ile çekildi. RadarOnline'daki haberde, görüntülere bakıldığında Kardaşyan'ın halinin hiç de silahlı soyguna uğrayan biri gibi olmadığı belirtildi.

'CEP' HANİ ÇALINMIŞTI?
Hırsızların bileklerini bağladığını söyleyen Kardaşyan'ın ellerinde hiçbir ize rastlanmamasının, bütün eşyalarının halihazırda toplu olmasının şüphe uyandıran detaylar olduğunun altı çizildi. Ayrıca 11 milyon dolarlık mücevherlerini çaldıran Kardaşyan'ın cep telefonunda hırsızlarca alındığı söylenmişti. Ancak söz konusu görüntülerde Kardaşyan'ın bir koltukta, sakin bir şekilde elindeki telefonla görüntülü konuşma yaptığı görüldü. RadarOnline sitesinin görüntüleri izlettiği eski ünlü korumaları ve eski emniyet mensupları, Kardaşyan'ın rahatlığının normal olmadığının altını çizdi. Magazin sitesine konuşan Kardaşyan'ın temsilcileri ise görüntülerin soygundan 5 saat sonra çekildiğini, dolayısıyla ünlü ismin olayın hemen ardından yaşadığı ruh halini yansıtmadığını söyledi.

SESSİZLİĞİNİ KORUYOR
Soygunun ardından ülkesi ABD'ye dönen ünlü yıldızın yaşadıkları hakkında hâlâ hiç açıklama yapmaması şüphe uyandırıyor.

 

 

Güncellenme Tarihi : 15.10.2016 23:58

İLGİLİ HABERLER