Gündem
  • 6.5.2015 02:59

Fethullah Gülen asansörde sıkıştı

Paralel Yapı'nın lideri olan Fethullah Gülen, Pensilvanya'daki malikanesinin asansöründe tam 1 saat mahsur kaldı. Büyük panik yaşadı. Adamlarına "Bana suikast mı planladınız" diye bağırdı!
Fethullah Gülen, ABD'nin Pensilvanya kentindeki malikanesine kaçtı. Okyanus ötesinden Paralel Yapı'ya emir yağdırdı. Devlet içinde devlet kurmaya kalkıştı. 17-25 Aralık Darbe Planı ortaya çıkınca amacına ulaşamadı. Üstüne bir de asansörde kalınca çileden çıktı! Milli Güvenlik Konseyi'nin son toplantısında "Kırmızı Kitaba" giren Gülen, malikanesinde büyük panik yaşadı.   

HALATLAR DOLANMIŞ!

Fethullah Terör Örgütü'nün lideri olan Gülen için Pensilvanya'daki malikanesine iki özel asansör yapıldı. Gülen geçtiğimiz günlerde de iki adamı ile malikanenin üst katına çıkmak için asansörü kullandı. Ancak bu sırada asansör aniden durdu. Gülen ve iki adamı asansörde mahsur kaldı. Durum, malikane çalışanlarına iletildi. Ancak aradan 1 saat geçmesine rağmen Gülen, asansörden inemedi. Bunun üzerine hoca, panikledi. Kapalı alan fobisi bulunan hoca, öfkelendi. Hem yanındaki iki adamına hem de malikanede bulunanlara bağırdı. "Buradan nasıl çıkamıyoruz. Neden asansör aniden durdu. Yoksa bana suikast mı planladınız" diye bağırarak adamların4 topa tuttu. Gülen kısa bir şok yaşarken asansörün halat dolanması yüzünden arızalandığı öğrenildi.

MEVLÜT YÜKSEL

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:37

İLGİLİ HABERLER