Gündem
  • 24.5.2015 23:51

Fethullah Gülen oy verilecek partiyi haber verdi

Twitter'da birbirinden önemli ve çarpıcı bilgiler veren Kuşçubaşı Eşref, paralel örgütün hâkim ve savcılarının Antalya'da bulunan bir otelde üst düzey gizli bir toplantı yaptığını iddia etti.

Otelin ismini ve toplantının yapıldığı zamanın bilgilerini de veren Kuşçubaşı, organizasyon öncesinde tüm odaların dinleme ve izlemeye karşı aranarak titiz bir şekilde temizlik yapıldığını, örgüt mensuplarının birbirini tanımıyormuş gibi davranıp daha sonra buluşarak ikili üçlü şekilde özel görüşmeler yapıldığını, lobi bölümünde kısa sunumlar yapıldığını söylerken, toplantıya katılan hâkim ve savcılarının isimlerini tek tek yazdı.

Gizli toplantıya katılan isimleri tek tek yazan ve örgüt mensuplarının Whatsapp gruplarındaki konuşmaları takip ettiğini söyleyen Kuşçubaşı Eşref, "Şu an tüm haşhaşi hâkimlere 'Kuşcu kim bulmamız lazım' şeklinde Whatssapp mesajı gitti. Siz araya durun biz daha yeni başladık." dedi.

Üst düzey gizli toplantıda, Usulsüz dinleme dosyalarında örgüte yakın polislerin yakalanarak, tutuklanması işlemlerinde nerede hata yapıldığını konuştuklarını söyleyen Kuşçubaşı, "Örgüt mensubu polislerin yargılama safhasında nasıl hareket edilmesi gerektiği, beraat etmelerinin ne şekilde sağlanabileceğini konuştular." dedi.

GÜLEN: HDP'YE OY VERİLECEK, ÇEVRENİZİ İKNA EDİN

Kuşçubaşı, Antalya'da gerçekleşen toplantının sonunda katılan herkese, "Muhterem Hocaefendi'nin (Fetullah Gülen) emri şahanesidir. 7 Haziran'da HDP'ye oy verilecektir. Yakın çevrenizi de ikna etmek için çaba gösteriniz." talimatının verildiğini iddia etti.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:15

İLGİLİ HABERLER