Gündem
  • 21.8.2014 12:58

Fethullah Gülen'den Erdoğan'a boşan çağrısı

Fethullah Gülen, Ak Parti'den kendisi ve cemaate yönelik eleştirilere cevap verdi ve paralel yapı iddialarını ortaya atanlara yeminleşme çağrısında bulundu. Gülen, beddualarının ardından eleştirildikten sonra bu kez “İnsanın Konumu ve ‘Hodri Meydan!..” adı verilen yeni sohbette şu sözleri söyledi:

Fethullah Gülen'den boşol çağrısı İZLE

BOŞOL ÇAĞRISI YAPTI

Fethullah Gülen, muta nikahı iddialarıyla ilgili olarak kimin yalancı olduğunun ortaya çıkması için karşılıklı olarak boşol boşol boşol deme çağrısı yaptı. Kendisinin eşinin olmadığını belirten Gülen “benim de ne dememi istiyorlarsa, bir araya gelsinler, kafa kafaya versinler, ortak akla müracaat etsinler, “Bu adamın elini kolunu bağlayacak bir şey bulalım, bunu da o meseleye yemin ettirelim!” desinler; onu da kendileriyle baş başa bırakıyorum! Çünkü her hususta bin defa yemin etmeye hazır, bütün insanların huzurunda kasemle ifade etmeye âmâde ve teşne bulunuyorum.” çağrısında bulundu.

''DÜNYANIN EN AŞAĞILIK MAHLUKU''

Gülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarına göndermede bulunarak,“Elin âlemin hırsızlıklarının ayyuka çıktığı, irtikâplarının ayyuka çıktığı, ihtilaslarının ayyuka çıktığı, zihinlerin bu kirlerle bulandığı ve bütün dünyaya yayıldığı bir dönemde, bütün maliyecilerini, bütün memurlarını salsınlar.. o kıtmir dediğiniz sizin küçük arkadaşınızın yeryüzünde bir dikili taşı varsa şayet, o dünyanın en aşağılık mahlukudur… Fakat aynı şeyi onlar söyleyebilirler mi? Öyle bir taaddî ile onları karşı karşıya bırakmak istemem!

''AZICIK İMANLARI VARSA...''

Fakat azıcık imanları varsa, dememe mevzuunda zorlanırlar; demeyi de o yalancı onurlarına yakıştıramazlar. Onun için, mübâheleyi anlayamamış, muhâveleyi anlayamamış, müzâkereyi anlayamamış, mülâaneyi anlayamamış echel-i cuhelâ, cehl-i mürekkep mahlûku bazı kimseleri, böyle bir taaddî ile altından kalkamayacakları bir şeye zorlamak istemem.” dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:25

İLGİLİ HABERLER