Gündem
  • 28.5.2016 09:45

FETÖ medyasına konuşan Bülent Arınç'a sert tepki

Fethullahçı Terör Örgütü medyasında Gülen örgütünü aklayan açıklamalar yapan Bülent Arınç'a AK Parti'den sert tepki geldi. Geçmişte yaptığı açıklamaları unutarak FETÖ'yü aklamaya çalışan Bülent Arınç için "durumu içler acısı, çok yazık" diyen AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner sabah.com.tr'ye sert açıklamalarda bulundu.

İŞTE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ METİNER'İN BÜLENT ARINÇ HAKKINDA YAPTIĞI O AÇIKLAMAR;

"EGOSU O KADAR ŞİŞKİN Kİ "

FETÖ medyasına konuşan Arınç'ın dava arkadaşları hakkında söyledikleri gercekten içler acısı. Malesef kötü final yaptı. "Kendisi "ben" yerine "biz" demek gerektiğini söylüyor. Süreç içinde AK Parti'nin "biz" den "ben"e dönüştüğünü söylüyor. Kadro hareketinden lider hareketine dönüştüğünü eleştirip duruyor. Ama kendisi hep "ben" diyor. Egosu o kadar şişkin ki hep kendini haklı görüyor ve gösteriyor. Bir de işini gücünü bırakmış paralel yapıya mensup olanların mağdur edildiğini anlatıp duruyor. Bir mağduriyet edebiyatıdır tutturmuş gidiyor.

"TERÖR ÖRGÜTÜ NİTELEMESİNDEN RAHATSIZ"

"Terör örgütü" nitelemesinden duyduğu rahatsızlık anlaşılır gibi değil. Hani silah nerede gibi bir garabet sergiliyor. Bunu söylerken cezaevindeki FETÖ üyesi polisleri unutuyor. İkili bir dil kullanıyor bilerek. Bir yanda paralel devlet oluşumunu eleştiriyor öbür yanda Fethullah yanlılarına neredeyse büyük bir zulüm yapıldığını söylüyor. Aslında bu ikili dille yapmak istediği şey, karşı çıkıyormuş görüntüsü altında sahip çıkmak.

"ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYOR"

"Mağdur ve mazlum cemaat" algısının yanına "Zalim Hükümet" algısını yerleştirmek. Saygılı gibi görünerek Cumhurbaşkanımızı bütün gücü elde toplamaya çalışan bir tek adam veya diktatör gibi gösterme çabası içinde. Kendisine yönelik susturma operasyonlarının arkasındaki ismin de Erdoğan olduğu imasıyla tezvirat yapıyor. Kendisini düşürdüğü bu durum tek kelimeyle içler acısı. Çok yazık!"

Güncellenme Tarihi : 28.5.2016 09:52

İLGİLİ HABERLER