Gündem
  • 15.8.2017 13:15

Fetullah alçağının suikast videosunun şifresi çözüldü

FETÖ'den neo kargaşa planı!

FETÖ elebaşısı Gülen yayınladığı son videoda, teröristlerine 'zehirleme ve suikast' talimatı içeren 'neo kargaşa' planından bahsetti.

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi kenetlenen Türk milleti tarafından püskürtülen Fetullahçı Terör Örgütü, yürütülen operasyonlarla çökme noktasına getirildi. Türkiye'yi işgal girişimi boşa çıkarılan terör örgütünün ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan elebaşı Fetullah ise yakalananların itiraflarını engellemek, halen dışarıda olan teröristleri de kontrol altında tutmak için sürekli video mesajları yayınlayarak talimatlar veriyor.

ŞİFRELİ TALİMATI ÇÖZÜLDÜ 

KARGAŞA ORTAMI YARATACAK 
Zehirleme tekniğinde klasik Nemrut örneğini veren Fetullah, "Bir sinek, bazen bir mikrop nice isimleri yere serdi" dedi. En dikkat çekici mesajı ise ikinci kısımda gizli. Bir suikast sonrası ortaya çıkacak kargaşa ortamına atıfta bulundu, "neo kargaşa" gibi yepyeni bir kavramı ortaya attı.

PAÇAYI KURTARMAYI PLANLIYOR 
Terör örgütü elebaşı Fetullah, kanlı saldırının ardından Türkiye'nin kaosa sürükleneceğini söylüyor. Fotoğrafın büyüğüne bakıldığında, devletin kendisinin bir suikast planlayarak FETÖ konusunda Batı'yı ikna etme gayreti içinde olduğunu iddia ediyor. Ancak bu durumda kargaşa çıkarma sözleri havada kalmış oluyor. Terör uzmanları, iyice köşeye sıkışan Fetullah Gülen'in bir suikastla Türkiye'yi karıştırmayı ve bu yolla paçayı kurtarmayı planladığını belirtiyor.

PARÇA PARÇA SERVİS ETTİLER
Terör örgütü, son hamlesi için olağan propaganda sürecinin dışına çıktı. Bütün bir videonun parçalarını yayınlamak yerine, hafta sonu yayınlanacak videonun parçalarını yavaş yavaş servis ettiler. GÜNEŞ, daha önce teröristbaşı Fetullah'ın tüm konuşmasını, gizli servis elemanları tarafından hazırlanan metnin yansıtıldığı prompterdan okuduğunu ortaya çıkarmıştı.

.

.

 

Güncellenme Tarihi : 15.8.2017 13:23

İLGİLİ HABERLER