Gündem
  • 14.8.2017 00:28

Fetullah haininden şok sözler!.. Önemli isimlere suikast yapmalı

“Çok önemli bazı kimseleri öldürmemiz lazım”

FETÖ lideri Fethullah Gülen’in “Bamteli” adlı son sohbetinden bir bölüm çok tartışmaya neden olacağa benziyor..

örgütün sosyal medya hesaplarından “Üçüncü şeytanlık faslı / Hizmet’e yeni komplo” başlığıyla paylaşılan videoda; “suikastlardan” bahsediyor.

17-25 Aralık operasyonlarını ve 15 Temmuz darbe girişimleriyle ilgileri olmadığını iddia eden Gülen, sözkonusu videoya şu sözlerle devam ediyor:

“(…) Acaba şimdi ne yapsak? Öyleyse daha ciddisini yapmamız lazım. Çok önemli bazı kimseleri öldürmemiz lazım. Doğrudan doğruya… Neyi söylüyorum, biliyor musunuz… Ayağa düşmüş şekilde konuşulanları söylüyorum. Kapalı kapılar arkasında konuşulan şeyleri söylüyorum. Meseleye ‘darbe’ dedirteceğimiz şekilde yeni bir kargaşa tipi… Öyle ki, ülkede bir kısım kandıramadıklarımızı kandıralım. Dünyada kamuoyunu lehimize değiştirelim. Böyle bir şeyin zilleri çalmaya başlamıştır. (…)”

Gülen’in bu sözleri, suikast talimatı olarak yorumlandı. Emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bu şu demek; Fetullah çetesi daha önce dikkat çektiğimiz suikastlere başlayabilir. Bunu örtmek, biz önceden söyledik, bizimle ilgisi yok demek için yapılan bir açıklama!.. DİKKAT” dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 14.8.2017 00:23

İLGİLİ HABERLER