Gündem
  • 17.3.2017 11:37

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde silahlı kavga

Gaziantep'te duyulan silah sesi üzerine Emniyet müdürlüğü önünde hareketli saatler yaşandı. Olay yerine hareket eden çok sayıda polis, kavgaya müdahale ederek tarafları gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde saat 10:45 sıralarında duyulan silah sesi üzerine çok sayıda sivil ve resmi ekipler, silah sesinin geldiği bölgeye doğru hareket etti. Bazı polisler zırhlı ve resmi araçlarla olay yerine hareket ederek, bazı polisler ise yaya olarak, bölgeye koştu. Silahlı kavga yaşandığı görülmesi üzerine ekipler, olaya müdahale etti.

Yoğun güvenlik tedbirlerinin alındığı bölgede, kavgaya karışan bir kişi gözaltına alındığı öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Emniyet binası önündeki kavgada 2 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 10.45 sıralarında duyulan silah sesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde hareketli saatler yaşanmıştı. Olayın silahlı ve bıçaklı bir kavga olduğu ortaya çıkmıştı. Aralarında husumet bulunan 2 ayrı grubun karıştığı kavgada yaralanan 2 kişi hastanelere kaldırıldı.
Olayın ardından 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
 

Serhat Demir

Güncellenme Tarihi : 17.3.2017 11:38

İLGİLİ HABERLER