Gündem
  • 1.7.2016 00:02

Hayda!.. AK Partililer Meclis'te köprü açtı

AK Parti milletvekilleri, Osmangazi Köprüsü için iktidar kulisinde temsili açılış yaptı.

Televizyon karşısında kurdele kestiler!

Meclis bugün ilginç bir açılış törenine ev sahipliği yaptı. AK Partili milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından “resmi” açılışı yapılan Osmangazi Köprüsü için iktidar kulisinde “gıyabi” açılış yaptılar.Bu törende açılış yapılırken de AK Partililer getirttikleri kırmızı kurdeleyi makaslarla keserek temsili açılışı, “ya Allah bismillah, hayırlı olsun” diyerek yaptılar.

Televizyon karşısında kurdele kestiler!

AK Parti milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın açılışını gerçekleştirdiği Osmangazi Köprüsü'nün törenini televizyon izledi. Milletvekilleri Erdoğan ve Yıldırım ile birlikte aynı anda kurdele keserek köprünün 'açılışını' yaptı.

Milletvekilleri, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü için iktidar kulisinde kurdele kesti.

AK Parti milletvekilleri, Osmangazi Köprüsü için iktidar kulisinde temsili açılış yaptı.

TBMM Genel Kurulu'nda, Danıştay Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Tasarı'nın görüşmeleri nedeniyle açılış törenine katılamayan köprüyle bağlantılı illerin milletvekillerinin öncülüğünde iktidar kulisinde toplanan AK Partililer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törende yaptığı konuşmayı televizyondan takip etti.

Ardından beraberlerinde getirdikleri kurdeleyi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eş zamanlı olarak kesen milletvekilleri, hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kocaeli, Bursa, İstanbul, Yalova ve İzmir milletvekilleri, bölgelerine önemli bir hizmet niteliğinde olan köprünün açılış törenine Meclis çalışmalarını aksatmamak için katılamadıklarını ancak aynı heyecanı burada da yaşamak için temsili açılış gerçekleştirdiklerini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 30.6.2016 23:51

İLGİLİ HABERLER