Gündem
  • 22.7.2014 11:46

İhsanoğlu'nun oğlu kafayı çekip donla denize atladı

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun avukat oğlu sahilde uygunsuz davranışlarda bulununca karakolluk oldu.
Yeni Şafak'ın haberine göre, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine muhalefetin çatı adayı olarak hazırlanan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oğlunun deniz sefası karakolda bitti. Olay, perşembe gecesi Yeniköy Köybaşı Caddesi'nde meydana geldi. Semt sakinleri saat 01.18'de 155 ihbar hattına sahilde alkollü bir vatandaşın, iç çamaşırıyla denize girdiği ve çevreye zarar verdiği yönünde ihbarda bulundu.

UYANDI DENİZE ATLADI

Polis ekipleri, çok geçmeden olay yerine intikal etti. Ekipler, parkta yatan bir kişiyi fark etti. Alkolün etkisiyle yarı baygın halde bulunan kişi polisler tarafından uyandırıldı. Polisin müdahalesiyle uyanan bu kişi kendisini yeniden denize attı.

Polis, kendisini denize atan kişiyi denizden çıkartarak, kimlik tespitinde bulundu. Olay çıkaran kişinin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan ve Harbiye'de bir hukuk bürosunda çalışan 37 yaşındaki avukat oğlu Osman Tuğrul İhsanoğlu olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri, olayla ilgili zabıt tuttu. Osman Tuğrul İhsanoğlu, kimlik tespitinin ardından evine götürülerek ailesine teslim edildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:07

İLGİLİ HABERLER