Gündem
  • 31.7.2014 21:45

IŞİD'in Lideri Yahudi çıktı

Snowden, "Üç ülkenin istihbarat servisleri "eşekarısı yuvası" denilen bir strateji kullanarak, tek bir yerde dünyanın tüm aşırılık yanlılarını çekmek için güçlü bir terör örgütü kurdular " dedi. NSA belgelerine göre bu üç ülke;  dini ve İslami sloganlar oluşturarak Siyonist varlığı ve İsrail'i  koruma amacıyla kurdukları "eşekarısı yuvası" na bölgedeki radikalleri tek tek çekti.

Snowden tarafından yayımlanan belgelere göre, ABD, İngiltere ve İsrail "Yahudi devletinin korunması için tek çözüm", "kendi sınırlarına yakın bir düşman yaratmak ioludğuna karar kıldı. Bu amaçla özel olarak yetiştirilen bir MOSSAD ajanı 2006 yılında öldürülen Ebu Bekir El Bağdadi'nin yerine geçirildi.
IŞİD lideri yapılan bu İsrail ajanı, 5 yıldır MOSSAD'ın kampında İslam, Kuran ve Din konularında özel olarak yetiştirildi. Ardından teolojik konuşma sanatından dersler gören ajan, son bir yımda çok yoğun bir askeri eğitim aldı.

İRAN IŞİD LİDERİ YAPILAN YAHUDİ'NİN RESMİNİ YAYINLADI

İran basını, IŞİD lideri Ebubekir El Bağdadi’nin öldüğünü, yerine bir ajanın geçirildiğini iddia etti. Bu çok konuşulan iddiaya göre Bağdadi Müslüman değil bir Yahudi.

İran basınında yer alan haberlerde gerçek Ebubekir El Bağdadi’nin 2006’da öldüğü, yerine Yahudi bir ajan geçtiği öne sürüldü. İddiaya, Edward Snowden tarafından sızdırılan Wikileaks belgelerinden kanıtlar sunuldu. Haberlerde Bağdadi’nin yerine geçtiği savunulan ajanın sakalsız ve sakallı fotoğrafları da yan yana verildi.

GERÇEK BAĞDADİ ÖLDÜ YERİNE YAHUDİ BİR AJAN GEÇTİ!

Gözlük kullanan ve Amerikalılara karşı hiçbir hiddet emaresi göstermeyen Bağdadi’nin öldüğünü ve Amerikan gizli servisi tarafından yerine Yahudi bir ajan yerleştirildiğini ileri süren İran basını, yeni Bağdadi’nin ise halka açık alanda barbar toplu infazlar gerçekleştiren bir terörist olarak ortaya çıktığına dikkat çekiyor.

SURİYE'DE Şİİ IRAK'TA SÜNNİ!

İran basınında Mezhep çatışmasını körükleyen hamleleriyle öne çıkan Bağdadi’nin liderliğini üstlendiği IŞİD, Suriye’de Esad ile birlikte Sünni gruplara karşı harp ederken, Irak’ta ele geçirdiği bölgelerde Şii’lere yönelik zalim tavırlarıyla IŞİD’i Irak’taki Şii otoritelerin baskıları neticesinde doğan bir yapılanma olarak sunmaya çalışıyor da deniliyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:53

İLGİLİ HABERLER