Gündem
  • 19.4.2015 22:58

İslami kesimde PASTA isyanı

Hz. Peygamber’i kamyonet sırtına bindirip ucuz televizyon dizisine malzeme yapan, İslam’ın her türlü kutsal değerlerini alçakça istismar etmekten zerre kadar utanması olmayan, Allah’tan zerre kadar korkusu olmayan Fetullahçı terör örgütü yine rezil bir algı oyununa soyundu.

İki yıl önce Tokat’ın Zile ilçesinde Hz. Muhammed’in doğum yıldönümü vesilesiyle kutlanan Kutlu Doğum Haftası’nda Müftü Arif Kılıç Kız Kur’an Kursunda yapılan törende Kur’an-ı Kerim tasarımlı bir pasta kesildi. Ancak 2 yıl önceki bu olay Fetullahçı terör örgütünün gazetesinde bugün haber yapılarak, sanki yeni imiş gibi sunuldu.

FETÖ üyeleri sosyal medyada 2 yıl önceki skandal olayı yeniymiş gibi göstererek savunulacak hiçbir tarafı olmayan “pasta kesme” olayını Ak Parti’yi yıpratmak amaçlı bir malzemeye dönüştürüp algı operasyonu yaptı.

Fetullah Gülen’e “kainat imamı” diyen, Hz. Muhammed’i STV dizisinde kamyonet sırtına bindiren Fetullahçı terör örgütünün derdinin Kur’an-ı Kerim’i pasta yapıp yiyenlerin verdiği çirkin görüntü olmadığını, tüm dertlerinin iktidara karşı olduğunu Türkiye bir kez daha gördü.

2 yıl önceki o skandal fotoğraf Diyanet İşleri Başkanlığı’nın da ciddi biçimde sorgulanması gerektiğini ortaya koyuyor ancak bu asla Fetullahçı terör örgütüne düşmez!

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın iki sene önce Üsküdar Müftülüğü’nde Kuran-ı Kerim şeklinde pastayı kesilmesi olayına inceleme başlatması bir gerçeği de ortaya çıkardı. İnternette İslam’ın en değerli sembolleri ile pasta yaptığı ve daha önceleri de bu pastaları kestiği anlaşıldı.

Üsküdar Müftülüğü'nde Kuran-ı Kerim şeklindeki pastanın kesilmesi sonrasında yayılan fotoğraflarda Kuran okuyan çocuk, cami hatta Kabe şeklindeki pastaların da kesildiği ve yemek üzere servis edildiği anlaşıldı.

İşte o pastalar:

 

Odatv.com

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:57

İLGİLİ HABERLER