Gündem
  • 19.8.2015 09:52

İşte anketçilere göre MHP'nin aldığı oy

Uzmanlara göre seçmen MHP Genel BaşkanıDevlet Bahçeli koalisyon sürecindeki tavrının faturasını ilk seçimde MHP’nin önüne koyacak. Akşam'ın haberine göre birçok araştırma şirketi Bahçeli'nin oy kaybedeceği konusunda hemfikir..

ORC

- Mehmet Murat Pösteki (ORC Yönetim Kurulu Başkanı): MHP tabanı AK Parti'yle koalisyon kurmasına sıcak bakıyordu. MHP’nin bundan dolayı önemli ölçüde oy kaybedeceğini düşünüyorum.

GENAR

- Mustafa Şen (GENAR Araştırma Şirketi Genel Müdürü): Seçmen, Bahçeli’nin bu uzlaşmaz tavrını not etti. Bunun faturasını ilk seçimde MHP’nin önüne koyacaktır.

SETA

-  Yrd. Doç. Dr. Nebi Miş (SETA Siyaset Araştırmaları Direktörü): Terörden kazanan bir partiyim diyor ve ona göre siyaset geliştiriyor. Seçmen yarın HDP’ye bakanlıkların verildiği bir iktidarın hesabını soracaktır.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ

- Doç. Dr. Erdinç Yazıcı (Gazi Üniversitesi Öğretim üyesi): Beklenti MHP’nin daha sağduyulu bir yol izleyeceği şeklindeydi. Seçimden bu yana ortaya konulan politika herkesin kafasını karıştırdı. MHP tabanında da bir rahatsızlık yaratacaktır.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:48

İLGİLİ HABERLER