Gündem
  • 28.2.2015 12:25

İşte cemaatin son kullanma tarihi

Gülen’in bir dönem en yakınındaki isim olan, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski başkanı Latif Erdoğan, bugünkü yazısında bütün kumpaslardan başarıyla çıkan Paralel örgütün AK Parti’ye saldırarak hayatının en büyük hatasını yaptığının altını çizdi ve ekledi: “ Tayyip Erdoğan, ‘yaman’ adam vesselam..”

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski başkanı Latif Erdoğan Yeni Akit gazetesindeki köşesinde paralel yapının yaptığı hukuksuzluklara değinerek önümüzdeki genel seçimlerde son kirli oyunun Gülen cemmati tarafından sahneleneceğini kaleme aldı.

İşte Latif Erdoğan'ın o yazısı;


KARŞILARINDA ERDOĞAN DIŞINDA HİÇBİR RAKİP KALMAMIŞTI

Aynen temsilde olduğu gibi: Oslo görüşmelerinin sızdırılması, Cemaat ve Hükümet arasındaki rekabetin açığa çıktığı süreçte peşrevin başlaması sayılır. 7 Şubat MİT krizi, Dershane atraksiyonu, beddua seansı, 17-25 Aralık operasyonlarıyla peşrev sürdürüldü ve tamamlandı. Zaten, Ergenekon, Balyoz gibi kumpaslarla Cemaate rakip başpehlivan da kalmamıştı.

KİBİR VE BENCİLLİKLERİ SONLARINI GETİRDİ

Güreşin sonucundan cemaat gayet emindi. Müstehzi duruşları, kibir- gurur ve bencillikle donanımlı hal ve tavırları bunun içindi. Şimdiye kadar ne istedilerse elde etmiş, kimi rakip görmüşlerse devre dışı bırakmışlardı. Zayıf zamanlarında, el-etek öptükleri insanların onlara tattırdıkları yenilgiyi, şimdi güçlü olduklarına göre, onlar da başkasına tattırmalıydı. Bu bir bakıma onlar için telafi psikolojisi anlamına da gelecekti.

ABD VE İSRAİL DE ARKALARINDAYDI

Seyirciler de farklı düşünmüyordu. Devleti bütün birimleriyle ele geçirmiş, Amerika, Avrupa ve İsrail'in desteğini arkasına almış, bu dünya çapındaki organizasyona karşı, bir grup hükümet erkanı ne yapabilirdi. Hem de, ihanet, yolsuzluk ve despotluk gibi toplumun asla affetmeyeceği suçlarla yaftalanmışlarken..

7 HAZİRAN'DA SON KİRLİ OYUNLARINI OYNAYACAKLAR

Fakat, hiç beklenmedik bir hamleyle Hükümet, Cemaati açığa düşürdü, mağlup etti. Art arda yaptıkları her türlü atraksiyonu da boşa çıkardı. Yerel seçimlere bel bağladılar, umduklarının aksiyle tekrar yere serildiler. Cumhurbaşkanı seçiminde olmayacak ittifaklara girdiler, hem kendilerini hem de müttefiklerini bitirdiler. 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için de pek çok kirli hesap peşindeler. Fakat, yine mağlubiyet görecekler, yine yere serilecekler..

TAYYİP ERDOĞAN 'YAMAN' ADAM VESSELAM…

Cemaatin bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden el çektirilmesi, yapılan eğitim çalışmalarının ihmal edileceği anlamına gelmiyor. Hem Türkiye içinde hem de dış ülkelerde devlet destekli sivil kuruluşlarla yapılan ve yapılması planlanan eğitim hizmetleri sadece olası boşluğu doldurmakla kalmayacak; aynı zamanda söz konusu çalışmaları medeniyet yapısına taşımayı da başaracak. Yani, Gülen'in marifetiyle devlete talip kılınan dar ufuklu çalışmalar, geniş ufuklu ve çok boyutlu çalışmalarla medeniyete talip kılınacak. Ve cemaat, hiçbir varlık gerekçesi kalmamış halde, işte gerçek mağlubiyeti o zaman yaşayacak..

 

Tayyip Erdoğan, 'yaman' adam vesselam..

Latif Erdoğan/Yeni Akit

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:52

İLGİLİ HABERLER