Gündem
  • 2.3.2015 22:45

İşte CHP ve MHP'nin paralel adayları

Pensilvanya'daki malikanesinden Türkiye'yi karıştırmak için her yolu deneyen Fethullah Gülen'in şok planı bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Gülen, Türkiye'de casusluk faaliyetleri nedeniyle cezaevinde bulunan paralel polisleri CHP ve MHP'den aday yapmak için düğmeye bastı.

 

 
Pensilvanya'daki terör örgütü lideri Fethullah Gülen köşeye sıkıştıkça yeni planlar yapmaya devam ediyor. Devletin gizli kalması gereken bilgi ve belgeleri yabancı istihbarat servislerine sızdıran paralel polisleri CHP ve MHP'den aday yaparak seçimlerde TBMM'ye girmelerini isteyen Gülen, bu planı için tetikçilerine bir bir emir verdi...

CHP VE MHP'DE PARALEL ADAYLAR
17 Aralık darbe girişiminin başındaki isimlerden, İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı'nın yardımcısı eski Emniyet Müdürü Yasin Topçu, CHP'den İstanbul milletvekili aday adayı oldu. Paralel Yapı'ya yönelik operasyon kapsamında tutuklanan eski İstanbul TEM Şube Müdürü Ertan Erçıktı da CHP'den Zonguldak milletvekili aday adaylığı başurusunda bulundu. Yine Paralal Yapı operasyonunda tutuklanan eski İstanbul TEM Şube Müdürü Yurt Atayün de MHP'den İzmir milletvekili aday adayı oldu.
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:49

İLGİLİ HABERLER