Medya
  • 23.10.2014 23:16

Kanal D'nin dizileri teker teker gidiyor

Kanal D'nin iddialı dizisinin ömrü 7 bölüm sürdü. Benim Adım Gültepe dizisi yayından kaldırıldı...Başrollerini Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu , İlker Kızmaz , Ekin Koç, Tolga Sarıtaş, Efe Akercan ve Burak Dakak’ın paylaştıkları 'Benim Adım Gültepe' dizisi ekran yolculuğu bitti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen dizinin, daha önce de yayından kaldırılacağı iddiaları gündeme gelmişti.

Kanal yönetimi dün akşam ekranlara gelen dizinin Total'de 8. AB'de ise 5.olması nedeniyle dizinin kaldırılması yolunda karar aldı.

BANA ARTIK HİCRAN DE DİZİSİ DE VEDA ETTİ

Kanal D, Benim Adım Gültepe'den önce de Bana Artık Hicran De dizisini yayından kaldırılmıştı. Kanal, bugün yine Zuhal Topal'ın Cümbür Cemaat isimli programını da yayından kaldırılanlar listesine ekledi.

Yeni sezon projeleri bir bir hayal kırıklığıyla sonuçlanan Kanal D'nin bu sezon en başarılı performansı gösteren dizisi ise Kurtlar Vadisi Pusu.

Vadi, diğer kanalların programları ve dizileri de baz alındığında, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi en çok izlenen yapım olma özelliğini koruduğu gözleniyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:50

İLGİLİ HABERLER