Gündem
  • 24.5.2016 08:44

Kayseri'de hayat felç oldu

Kayseri'de aniden bastıran sağanak yağış sonrasında, araçlar suda mahsur kalırken, 10 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapıldı. 
  Kayseri'de öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı felç etti.Cennet Mahallesi'nde sel sularının bastırmasıyla beraber araçlar suda mahsur kaldı. Sel sularında karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir halk otobüsü de, suda mahsur kaldı.

Yolcular korkulu anlar yaşarken, halk otobüsü şoförü otobüsü çıkarmak için büyük çaba sarf etti. Otobüsün çıkması ile beraber yolcularda rahat bir nefes alırken, polis ekipleri caddeden kontrollü geçişe izin verdi.Sel sularının bir anda bastırmasıyla ne yapacaklarını şaşırdıklarını söyleyen vatandaşlar, suda mahsur kalan araçlarının içerisinden kendilerini zor kurtardıklarını kaydetti.

  Öte yandan, Gesi Fatih Mahallesinde 10 yaşındaki bir çocuk da sel sularına kapıldı. Vatandaşlar tarafından kurtarılan çocuk, ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Bu sırada, aynı dereye bir başka çocuğun düştüğü ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Dereyi arayan ekipler, çocuğa rastlamadı.

Güncellenme Tarihi : 24.5.2016 08:45

İLGİLİ HABERLER