Gündem
  • 28.11.2016 00:07

Kendi kendine teşekkür eden Başkan Recep Altepe'den açıklama var

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Twitter hesabından atılan ilginç tweet'e açıklama geldi. Altepe yaptığı açıklamada, "Sosyal Medya yönetiminde danışmanlık aldığımız kuruluştan bir kişinin resmi hesabımdan yayınlamış olduğu mesaj bilgim dışında yapılmıştır. Yanlış anlaşılmalara ve spekülasyonlara sebep olan bu olaydan dolayı söz konusu kuruluş ile ilişiğimiz kesilmiştir." dedi.

AK Partili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin resmi Twitter hesabından "Başkanım @recep_altepe bu şehre kimin ne kadar hizmet ettiğini biz biliyoruz. Gayretinizi ve hizmetlerinizi görüyoruz. Sağolun" şeklinde bir tweet atılmıştı.

Başkan Altepe, başka bir hesaptan atılacak tweet'i kendi hesabından paylaşmıştı. Kısa süre sonra Altepe'nin hesabından atılan tweet silinirken, aynı mesaj bu kez "bartu çizmeci" adlı farklı bir hesaptan paylaşılmıştı.

Altepe bu kez bu tweet'i alıntılayarak "Halkımıza hizmeti ibadet olarak kabul ediyoruz ve bu hassasiyetle çalışıyoruz. Teşekkür ediyorum." diye yazmıştı. Ancak sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamamıştı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Recep Altepe: O kuruluş ile ilişiğimiz kesildi

'O KURULUŞ İLE İLİŞİĞİMİZ KESİLDİ'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bugün bu olayla ilgili bir açıklama yaptı ve tweet'leri kendisinin atmadığını söyledi.

Altepe şu açıklamaları yaptı:

Sosyal Medya yönetiminde danışmanlık aldığımız kuruluştan bir kişinin resmi hesabımdan yayınlamış olduğu mesaj bilgim dışında yapılmıştır.

Yanlış anlaşılmalara ve spekülasyonlara sebep olan bu olaydan dolayı söz konusu kuruluş ile ilişiğimiz kesilmiştir.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Recep Altepe: O kuruluş ile ilişiğimiz kesildi

Güncellenme Tarihi : 28.11.2016 00:36

İLGİLİ HABERLER