Gündem
  • 16.8.2017 00:20

Kılıçdaroğlu'nun başını yakacak sözler

MİT TIR'ları davasında 'asıl kurye Kılıçdaroğlu mu?' sorusu tartışılırken A Haber'de yayınlanan programda çarpıcı bilgiler paylaşıldı.

Kılıçdaroğlu'na MİT TIR'ları görüntülerini kim getirdi ve nerede seyretti?

MİT TIR'ları ihanetinin perde arkası gün geçtikçe aralanmaya devam ediyor. A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında SABAH gazetesi özel istihbarat şefi Nazif Karaman, ihanet görüntülerinin Cumhuriyet gazetesine nasıl servis edildiğiyle ilgili çarpıcı bilgiler paylaştı.

CHP GENEL MERKEZİNDE HAREKETLİ DAKİKALAR YAŞANIYOR
Programın konuklarından olan Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler ise, Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştıracak sorularla yüklendi. Bu akşam CHP Genel Merkezinde hareketli dakikalar yaşandığını belirten Güler, avukatlar, Bülent Tezcan ve Kılıçdaroğlu bu davayı görüşüyorlar" dedi.

KILIÇDAROĞLU BU GÖRÜNTÜLERİ NEREDE İZLEDİ
Kılıçdaroğlu, MİT TIR'ları görüntülerinin Cumhuriyet gazetesinde yayınlanmadan önce Hürriyet gazetesine verdiği röportajda "Filmler var kamyonlardaki kasaların nasıl açıldığı görüntüleri var ben de seyrettim" demişti. Turgay Güler de Kılıçdaroğlu'na, "Bu görüntüleri sana kim getirdi ve nerede seyrettin?" diye sordu.

Tır'lardaki silahları seyrettim ile ilgili görsel sonucu

Güncellenme Tarihi : 15.8.2017 23:48

İLGİLİ HABERLER