Gündem
  • 11.8.2017 13:18

Kılıçdaroğlu panikte!.. Enis Berberoğlu konuşacak

FETÖ'nun MİT TIR'ları baskını görüntüsünü kendisine veren CHP'nin önemli ismi, bu görüntüleri medyada yayınlatmasını istemişti. Enis Berberoğlu aldığı bu emir ve görüntüleri Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a teslim etti.
Dündar'da vatana ihanet görüntülerini yayınladı..
İşin bu yöne hem polis hem de savcılık tarafından biliniyor..
CHP'nin ağababaları tarafından kurye olarak kullanılan Enis Berberoğlu tam 25 yıl hapse mahkum oldu.. Oldu olmasına ama o görüntüleri Berberoğlu'na kimin verdiği ortaya çıkmadı..

Oklar Kılıçdaroğlu'na gösteriyor..
Berberoğlu'nun mahkumiyetinden sonra panikle apar topar İstanbul'a yürüyen kılıçdaroğlu, böylelikle Berberoğlu'na ardındayım mesajı yollamıştı..

Berberoğlu'nun eşinden CHP'ye: "Eşimi yaktınız! Sahip çıkmazsanız..."

MİT tırları davasıyla ilgili konuşan Savcı Sayan "Enis Berberoğlu'nun eşi günde iki kez CHP Genel Merkezi'ni arayarak, Berberoğlu'na sahip çıkmazsanız eşim konuşacak" diye konuştuğunu söyledi

24 TV'ye konuşan siyasetçi Savcı Sayan, MİT tırları davasında tutuklu bulunan Enis Berberoğlu'nun yakında konuşacağını söyledi. Canlı yayında soruları yanıtlayan Sayan, şöyle konuştu: "Enis Berberoğlu'nun eşi her gün CHP Genel Merkezi'ni arayarak 'Kocamı yaktınız' diye konuşuyor.

ENİS BERBEROĞLU KURYE OLARAK KULLANILDI

Berberoğlu'nun MİT tırları davasında kurye olarak kullanıldığını söyleyen Sayan, konuşmasını şöyle sürdürdü: Enis Berberoğlu yakında konuşacak. Berberoğlu'nun eşi sürekli CHP Genel Merkezi'ni arayarak, "Kocama sahip çıkmadınız" diyor...

Enis Berberoğlu itirafçı Yargıtay onayından önce itirafçı olursa 25 yıl hapis cezasının önemli bir kısmı ortadan kalkacak..

Güncellenme Tarihi : 11.8.2017 13:29

İLGİLİ HABERLER