Gündem
  • 27.5.2015 17:25

Kılıçdaroğlu'ndan CHP’lilere elektrik çağrısı

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan Kongre Meydanı’nda partisinin mitingine katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partilerle buluştu. Seçim otobüsüyle miting alanına gelen Kılıçdaroğlu’nu, miting alanında Kırklareli’nin yanı sıra Edirne ve Tekirdağ’dan gelen milletvekili adayları ve partililer coşkuyla karşıladı. Partililerinden, 7 Haziran’da sandığa gitme sözü alan CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendilerine bir de uyarıda bulunarak, "Bütün örgütüme sesleniyorum, eğer elektrik kesilirse ilk yapacağınız iş seçim sandığının üstüne oturmak olsun, elektrikler gelinceye kadar" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, vatandaş kendilerine ‘oyumu vereceğim ama oyumu çalacaklar’ dediğini hatırlatarak, "Biz onların çalma konusunda ne kadar uzman olduklarını biliyoruz. O konuda kimse onların eline su dökemez. Onu da çok iyi biliyoruz. Ama onlar şunu çok iyi bilsinler. CHP Kuvay-ı Milliye’dir. Bizim genlerimizde Kuvay-ı Milli’ye ruhu vardır" diye konuştu.

"DAVUTOĞLU ERDOĞAN’A, KILIÇDAROĞLU HALKA ÇALIŞIR"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Bütün vali arkadaşlarıma sesleniyorum sanmayın ki bu düzen böyle gidecek. 8 Haziran yeni bir başlangıç olacak" diyerek şunları kaydetti:

"İktidarın oyu düşüyor. Aşamama aşama, gün gün düşüyor. Sahte anketler yayınlıyorlar. Ne yaparsanız yapın halkın iktidarını engelleyemezsin geleceğiz ve iktidarı adam gibi yöneteceğiz. Trakya’nın aydınlık insanları, sizler sürekli ayçiçeği ekersiniz, özelliği de sürekli aydınlığa bakmasıdır. Sürekli aydınlığa bakan bir Trakya var. Valisiyle, kaymakamıyla bütün bürokrasiyle seferber olmuşlar. Toplumu yanlış yönlendiriyorlar. Açıkça söylüyorum Davutoğlu, Erdoğan’a çalışır, Kılıçdaroğlu ise halka çalışır."

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:11

İLGİLİ HABERLER