Gündem
  • 14.6.2010 00:39

KURTULMUŞ'TAN SERT SÖZLER...

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Kurtulmuş, "Savaş istemeyenlerin barışı tesis edecek güce de sahip olmaları gerekir." dedi.

Kurtulmuş, partisinin Düzce il teşkilatının 4. olağan genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada, İsrail'in Mavi Marmara gemisi baskını ile ilgili Türkiye'nin uluslar arası girişimlerinin devamının gelmesini istedi. Kurtulmuş, Türkiye'nin sözünün dinlenmesi için ekonomik açıdan güçlü bir ülke olması gerektiğini söyledi.

Düzce 18 Temmuz Spor Salonu'nda yapılan genel kurul toplantısına katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, salon kapılarından girişi sırasında "Başbakan Numan" sloganları ile karşılandı. Kurtulmuş tek tek oturma bölümlerini dolaşarak halkı selamladı.

Numan Kurtulmuş, Mavi Marmara gemisi baskının ardından bir gün içerisinde yaralı ve ölülerin Türkiye'ye getirilmesi konusunda gösterilen çalışmaları takdir ettiklerini belirtti. Kurtulmuş, "Dışarıda sözünüzün kuvvetli olması için kendi savunma sanayinize sahip olmanız lazım. Biz Türkiye'nin kimseyle savaşmasını istemiyoruz. Ama savaş istemeyenlerin barışı tesis edecek güce sahip olmaları lazım. Uçaklarınızı siz yapamıyorsanız, uçaklarınızın programlarını Amerika'ya, İsrail'e yaptırıyorsanız, tanklarınızın modernizasyonunu İsrail'e yaptırıyorsanız, Türkiye'deki birtakım araç ve gereçleri siz el avuç açarak başkalarından alıyorsanız, sizin söylediğiniz kuru sıkı laflar hiçbir ülke tarafından ciddiye alınmaz." ifadelerini kullandı. Kurtulmuş'un bu sözleri partililer tarafından uzun süre alkışlandı.

Kurtulmuş'un konuşmasının ardında seçimlere gidildi. Tek liste ile gidilen seçimi eski Başkan Selahaddin Aydın kazandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:58

İLGİLİ HABERLER