Gündem
  • 25.4.2015 01:56

MHP'de 11, CHP'de 5 paralel aday var

Melih Gökçek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday belirleme sırasında paralel yapıyla pazarlık yaptığını söyledi.
Kılıçdaroğlu'nun paralel yapının yönetime, "Merak etmeyin sizin güvenceniz benim. O yüzden listelere girmenize gerek yok. Ben buradayım" şeklinde söz veridğini anlatan Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun paralel yapının elinde oyuncak olduğunu iddia etti.
CHP liderinin paralel yapının emrinden çıkamayacağını da belirten Gökçek, şantaja uğruyor imasında bulundu.
Melih Gökçek MHP listelerinde 11, CHP listelerinde ise seçilebilecek yerden 5 paralel aday olduğunu söyledi. Gökçek CHP'nin Uşak, Denizli ve Antalya listesinde seçilecek yerlerden paralel yapı mensuplarını listeye aldığını açıkladı.
Gökçek'in paralel yapı iddiasında bulunduğu bir başka parti ise MHP oldu.
Melih Gökçek MHP'de 11 paralel yapıya bağlı aday olduğunu söyledi.
Bu adayların şehirlerini açıklamayan Gökçek. sadece sıralamadaki yerlerini açıklamakla yetindi. O sıralamaya göre paralel adaylardan birisi bir ildi ilk sırada, diğeri başka bir ilde ikinci sırada ve bir diğeri ise başka bir il de 3. sırada bulunuyor.Diğer adaylarda ise seçilemecek sıralarda bulunuyor.

Gökçek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaadi olarak 1500 TL asgari ücret vereceğini açıkladığını belirterek SSK genel müdür iken ise işveren üzerindeki ağır yükten bahsettiğini söyledi. Söylemlerini gazete manşetleri ile destekleyen Melih Gökçek Kılıçdaroğlu'nun'Herhalde ben de olsam kaçak işçi çalıştırırım' dediğini ifade etti.

MİLLETİ ENAYİ YERİNE KOYMA

Gökçek Kılıçdaroğlu'na seslenerek “Siyaset yapacağım diye milleti enayi yerine koyma” dedi.

MADEM BULUYORDUN, DÜN BULSAYDIN

Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü iken emeklilere veren zamla ilgili gazetelere verdiği " Zammı veren kaynağını bulsun" açıklamalarının bulunduğu gazete küpürünü gösteren Gökçek "Böyle bir rezalet olamaz. 'Zammı veren kaynağını bulsun' diyen Kılıçdaroğlu, bugün diyor ki 'Ben kaynak bulurum' Madem buluyordun, dün bulsaydın." dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:50

İLGİLİ HABERLER