Gündem
  • 17.10.2016 00:28

Nazlı Ilıcak hapiste günah çıkardı

Dört CHP milletvekili Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevinde tutuklu yazarları ziyaret etti. Necmiye Alpay ve Aslı Erdoğan heyete ‘Kürt sorununun çözümü konusunda CHP’nin inisiyatif alması’ gerektiğini söyledi. Hukukçu vekillerden Mahmut Tanal’ın görüştüğü gazeteci Nazlı Ilıcak, milletvekilliği sırasında Merve Kavakçı’nın başörtüsüyle TBMM genel kuruluna girebilmesi verdiği mücadeleyi hatırlatarak, “Yol arkadaşlarım Meclis’te olacak ben terörist olacağım. Biz onlarla yol arkadaşıydık. Onlar ne ise ben de oyum” dedi.

Duvar’dan Hülya Karabağlı'ya konuşan Mahmut Tanal, cezaevlerinde ‘FETÖ’ tutuklarına mektup yasağı olduğunu söyledi. Dışarıdan gelen mektuplara da izin verilmediğini ifade etti.

Tutuklu gazeteci Nazlı Ilıcak "Yol arkadaşlarım Meclis’te olacak ben terörist olacağım. Onlar ne ise ben de oyum" dedi.

CHP milletvekilleri Şafak Pavey, Sezgin Tanrıkulu, Mahmut Tanal ve Utku Çakırözer'den oluşan heyet, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde tutuklu yazarlar ve gazetecileri ziyaret etti.

Milletvekili Mahmut Tanal, FETÖ'den tutuklu Nazlı Ilıcak ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

"YOL ARKADAŞLARIM MECLİS'TE OLACAK, BEN TERÖRİST OLACAĞIM"

Tanal, Ilıcak'ın kendisine milletvekilliği sırasında Merve Kavakçı’nın başörtüsüyle TBMM Genel Kurulu'na girebilmesi verdiği mücadeleyi hatırlatarak, “Yol arkadaşlarım Meclis’te olacak ben terörist olacağım biz onlarla yol arkadaşıydık. Onlar ne ise ben de oyum”dediğini aktardı.

Nazlı Ilıcak: Yol arkadaşlarım Meclis'te ben terörist oldum

Güncellenme Tarihi : 17.10.2016 00:37

İLGİLİ HABERLER