Gündem
  • 18.10.2017 14:57

Sağlık Bakanı’ndan Baykal açıklaması

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili, “Cumhurbaşkanımızın talebiyle Ankara dışından da hekim arkadaşlar tedaviye katılıyorlar” dedi.

Sağlık Bakanı Demircan ile Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen "Sağlık Turizminin Tanıtımı İşbirliği Protokolü"nü imzalandı. İmza töreninde, Bakan Demircan, Deniz Baykal’ın son durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Bakan Demircan, Baykal’ın son durumu ile ilgili gelen soru üzerine, “Sayın Baykal’a acil şifalar dileğimizi iletiyoruz. Sayın Baykal’ın sağlık durumunu takip etme noktasında, Cumhurbaşkanımızın talebiyle Ankara dışından da hekim arkadaşlar tedaviye katılıyorlar. Hekim arkadaşlarımızdan bize gelen bilgiler uyutulma döneminde. Yani beynin istirahat etmesine sevk edilmesidir uyutulma. Bu belli bir süre devam edecek. İnşallah bu süreç sonunda sayın Baykal bu tedaviden istifade etmiş olarak, tedavisini tamamlamış olur. Sayın Baykal’ın rahatsızlığı sürekli takibimizde” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakan'ı Demircan’dan sonra Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş da, “Sayın Baykal’a acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa süre içerisinde bu durumu atlatarak sağlığına kavuşur” dedi.

Seyid Fatih Poyraz

Güncellenme Tarihi : 18.10.2017 14:58

İLGİLİ HABERLER