Gündem
  • 28.5.2015 21:38

Savcı Sayan Aydın Doğan'a Kürtçe türküyle meydan okudu

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Savcı Sayan, ülke tv'de En Sıradışı programına konuk oldu.

10 dakika kadar Kürtçe konuştuktan sonra Kürtçe türkü söyleyen Sayan, ardından şu ifadelerle Aydın Doğan'a meydan okudu:

"Ahmet Kaya Kürtçe şarkı yapacağım dedi diye 'Vay şerefsiz' manşeti atmışlardı. Hadi atsana bana. Hadi at. Kürtçe şarkı söyledim, yarınki manşetin o olsun. İçinden atmak geliyor biliyorum ama Tayyip Erdoğan'dan korktuğun için atamıyorsun. Ya da 'Atmayayım da Kürtleri kandırayım, Selahattin Demirtaş'a türkü söyleteyim' diyorsun. Hadi at, sana meydan okuyorum. Vallaha seni boğarlar. Kim boğar? Demokrasi boğar.

KÜRTÇE TÜRKÜ SÖYLEDİM, HADİ MANŞET AT

Aydın Doğan'a sesleniyorum. Ahmet Kaya için 'Vay şerefsiz' manşeti atmıştın. Arkana bütün Türkiye'nin rantını almıştın. Bol işkembeden atıyordun. Ertuğrul Özköklerin vardı. Kimlerin kimlerin vardı. Şimdi Türkiye artık Anadolu çocuklarının. Ben Kürtçe türkü söyledim, 10 dakika da Kürtçe konuştum, hadi manşet at.

SEN KORKAK ADAMSIN

Sen korkak adamsın, kumpas kurarsın, Başbakan'a saldırırsın, seçilmiş Mursi'ye saldırırsın. Senin demokrasi anlayışın bu. Senin Türkiye'ye yaptığın iyilikler bu. Mikrofonumuzu kapatırsın, kulaklığımızın sesini kesersin.

SANA MEYDAN OKUYORUM

Hadi Aydın Doğan, yiğit bir Anadolu evladı olarak sesleniyorum, hadi manşet at. Kime güveniyorsun? O Almanya'da bulunan Yahudi iş adamı ortağına mı güveniyorsun? Sana meydan okuyorum.

DEMİRTAŞ'A DA SESLENİYORUM

Selahattin Demirtaş'a da sesleniyorum. Ben de Kürt'üm sen de Kürt'sün. Farkımız, ben Türklerle Kürtleri birleştirmek istiyorum, sen Aydın Doğan'a uymuşsun tam tersini yapıyorsun.

Kürtler de bunları unutmamalılar. Bu hakların kaybedilmemesi için 7 haziran'da geleceklerini oylayacaklar."

www.yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:10

İLGİLİ HABERLER