Gündem
  • 23.7.2016 13:38

İşte darbeci abilerin son hali

Fethullahçı Terör Örgütü'nün devletin en kritik noktalarına, özellikle de TSK'daki önemli görevlere kadar sızma yaptığı biliniyor.

Uzun yıllar hiçbir hamlede bulunmadılar, tek yaptıkları "Uslu, dindar ve efendi" imajlarını korumak oldu. Ardından örgütlenmeye başladılar. Okullarda, kamu kurumlarında, poliste ve son olarak TSK'da..

UYSAL, EFENDİ İMAJINI YILLARCA KORUDULAR

TSK'daki örgütlenme ileri bir aşamaya geldiğinde, bu sırada 17 Aralık'ta deşifre oldukları için devletle giriştikleri kavga sonucu büyük bir hamle yaparak yönetimi ele geçirmeyi hedeflediler.

Sonuç olarak kaybettiler ve o yıllardır çizilen "Usul efendi çocuk" imajının altında gizledikleri vahşilik ortaya çıktı.

Bu iki fotoğraf, öncesi-sonrası bağlamında karşılaştırıldığında Fethullahçı Terör Örgütü'nün son önceden nasıl gözüktüğü, şimdi ise ne hale geldiğinin özeti gibi..

CEMAAT KÖPÜK PARTİLERİNDE

Cemaatçi Faruk Arslan, köpük partilerinde geziyor, sosyal hayatın içinde doyasıya eğleniyordu. Köpük partilerine katılacak kadar hayatın zevklerine düşkün bir cemaat, kendi hırsları için başkalarının hayatlarını koparmakta bir an olsun tereddüt etmedi.

Darbeci abilerin son hali

Darbeci abilerin son hali

Güncellenme Tarihi : 23.7.2016 13:41

İLGİLİ HABERLER