Gündem
  • 9.11.2012 12:07

PKK'nın açlık grevi yalanına bakın!

 PKK-KCK’nın bu şekilde zayıflamış bir tek eylemcinin bile fotoğrafını bulamadığı için böyle bir yalana başvurarak, Cezayir’li bir hasta gencin fotoğrafını örgütçü gibi yayınladığı öğrenildi. 
   
Terör örgütünün “açlık grevinde bu hale geldi” diye duyurduğu fotoğraftaki kişi PKK'lı değil, Cezayirli bir hasta çıktı.

PKK terör örgütü açlık grevleriyle ilgili propagandasını sosyal medya üzerinden de sürdürürken, bir tane bile açlık greviyle zayıflamış eylemci gösterememişti. PKK'nın facebook üzerinden yayınladığı tek fotoğraf da sahte çıktı.

Ağrı KCK Sorumluları tarafından facebook üzerinden bir fotoğraf paylaşılmaya başlandı. “Ağrı Merkez Demokratik Gençlik Platformu” isimli sayfada yayınlanan fotoğrafın altında “hani yiyorlardı” yazıldı. KCK bu fotoğrafı yayınlayarak, PKK'lıların açlık grevi yaptığını ve hiçbir şey yemediklerini iddia etti. Oysa gerçek çok farklıydı.

GERÇEK ÇOK FARKLI

Söz konusu resmin PKK'lıya değil Cezayirli hasta bir gence ait olduğu anlaşıldı. Edinilen bilgilere göre, fotoğraftaki şahıs Cezayir'de yaşayan kemik hastası Mehalli Mokhtar adında bir genç. Mokhtar şahsi facebook sayfasında çok sayıda benzer fotoğraf yayınlamış. Yani PKK'nın “açlık grevinde bu hale geldi” diye duyurduğu genç, bir eylemci değil bir hasta. Ve bu hasta Türkiye'de değil, Cezayir'de.

ZAYIFLAMIŞ EYLEMCİ BULAMAYINCA…

KCK ve PKK yandaşlarını böyle yalan fotoğraflarla kandırmaya devam ederken, PKK-KCK'nın bu şekilde zayıflamış bir tek eylemcinin bile fotoğrafını bulamadığı için böyle bir yalana başvurarak, Cezayir'li bir hasta gencin fotoğrafını örgütçü gibi yayınladığı öğrenildi.

Kaynak: Habervaktim.com

İşte, Terör yandaşlarının yayınladığı o fotoğraf ve hasta gencin facebook sayfasında paylaştığı diğer fotoğrafları:

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:18

İLGİLİ HABERLER