Yaşam
  • 20.10.2011 01:45

YAŞAR NURİ ÖZTÜRK'ÜN KÜFÜRÜ SABA TÜMER'İ ŞOKA SOKTU!..

Dün gece Show TV'de Saba Tümerle Bugün programına katılan Yaşar Nuri Öztürk, bir izleyicinin kadının çok eşliliği konusunda yönelttiği soruya "Kadının çok eşliliğinde bütün insanlık piç olur, Hepimiz piçin çocukları oluruz" diyerek cevap verdi. 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...


HERKES ŞAŞIRIP KALDI

Show Tv ekranlarında yayınlanan 'Saba Tümer'le Bugün' programına konuk olan Yaşar Hoca, konu kadın erkek ilişkilerine gelince ağzını bozdu. Bir bayan izleyicinin göndermiş olduğu tweet'e sinirlenen Öztürk, ettiği küfürle hem Saba Tümer'i, hem ekran başındakileri, hem de stüdyodakileri şaşırttı.

"BÜTÜN İNSANLIK P.Ç OLUR"

Kadın izleyicinin sormuş olduğu: "Bugün 1 kadın aynı anda 2 kişiye ilgi duyarsa... Erkekler için konuşup rıza alınmalıdır. Peki kadınlar ?" şeklindeki soruya bir sinirlendiği gözlenen ünlü ilahiyatçı: "O olmaz. Saçmalamasın o anlamda düşünenler. İnsanlığın ezelden ebede kanunu budur. Bakın ne diyorum. İnsanlık dinleri kadınların çok eşliliğine karşıdır. O zaman bütün insanlık p.ç olur. Ve hepimiz p.çin çocukları oluruz" şeklinde yanıt verdi.

"SEN DE BAYILIYORSUN BÖYLE ŞEYLERE"

Bu sözler karşısında ne yapacağını şaşıran Saba Tümer: "Hocam ben canlı yayında böyle şeylere alışkın değilim" sözleriyle karşılık verdi. Saba Tümer'in bu eleştirisine de yanıt veren Yaşar Hoca: "Sen de bayılıyorsun böyle şeylere" karşılığını verdi.

Soruyu sorana "Saçmalamasın bu anlamda düşünenler" diye seslenen Öztürk, "Hayatın kanunlarını koyan ne sensin, ne ben. Hayatın ezelden ebede kanunları budur. İnsanlığın bütün dinleri, bütün hukuk sistemleri kadının çok eşliliğinden bahsetmemiştir. İnsan hayatında böyle bir şey yoktur. O zaman bütün insanlık nesli piç olur. Baba belli olmayacağı için bütün insanlık nesli piç olur. Hepimiz piçin çocukları oluruz. Herkes ağzından çıkana dikkat etsin" şeklinde konuştu. 

Canlı yayında ağzını bozan Yaşar Nuri Öztürk, ekran başındakileri şaşırttı.

Son günlerde katıldığı televizyon programlarında yapmış olduğu çıkışlarla adından söz ettiren Yaşar Nuri Öztürk, canlı yayında yeni bir skandala daha imza attı.

SABA TÜMER'İ BOZDU
Bu sözler üzerine şaşkına dönen Tümer, "Ateş bastı beni. Ben hiç alışkın değilim canlı yayında böyle şeylere. Bayağı bir şiddetli girdiniz" dedi.

"Bayılıyorsun aslında" karşılığını veren Öztürk, "Çünkü adrenalin yükseldikçe programın lezzeti artıyor" diye konuştu. BEYAZ GAZETE

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:02

İLGİLİ HABERLER