Spor
  • 3.10.2015 21:29

Hamza Hamzaoğlu'ndan Dursun Özbek'e mesaj

Sezona ne ligde ne de Şampiyonlar Ligi’nde istediği başlangıcı yapamayan Galatasaray’da, son Astana beraberliği suları kaynattı. Sadece kötü neticeler değil, dışarıya da yansıyan takım disiplinsizliği, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yönetimdeki kredisini azalttı. Hatta Astana maçından sonra Başkan Dursun Özbek Hamzaoğlu’na mesaj yolladı, hem teknik hem de idari bir rapor talep etti.

Kulisler kaynadı
Bu gelişmeyi Hamzaoğlu’nun, “Şu an Başakşehir maçına hazırlanıyoruz” diyerek raporu vermeyi reddetmesi izledi. Yönetimin hamlesinden gerekli mesajı çıkartan Hamzaoğlu’na yakın bazı eski idareciler ise boş durmadı, Sarı-Kırmızılılar’ın hocasını arayıp, “Sakın istifa etme, eğer istiyorlarsa kovsunlar” telkinlerini bile yaptı. Krizlere rağmen takımının başında idmanlara çıkmayı sürdüren Hamzaoğlu’nun bir yardımcısı da rahatsızlıklarını, “Yönetim medya vasıtasıyla bizi göndermek istiyor” sözleriyle ortaya koydu.

Başkan Florya'da
Ve dün... Florya’da çok hareketli saatler yaşandı. Başkan Dursun Özbek, Hamzaoğlu ile görüşmek için Florya’ya geldi. Zirvede Hamza Hamzaoğlu, “Çözülmeyecek bir sorunumuz yok. Birkaç iyi sonuçla toparlanacağız. Takımın biraz zamana ve morale ihtiyacı var o kadar. Sıkıntıları da, çözüm yollarını da biliyorum” sözleriyle Başkan Özbek’i ikna etti.

Ardından da Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Hamzaoğlu ile GS TV’ye çıktı. Hamzaoğlu, “İşimizin başındayız. Gücümüzden korkuyorlar” derken, Sezgin ise, “Rutin bir rapordu. Hoca zaman istedi. Gelecek hafta idari ve teknik raporu iletecek” ifadesini kullandı. Yaşanan hareketlilik bugünkü zorlu Başakşehir maçını daha da bir önemli kıldı.

Fanatik

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:07

İLGİLİ HABERLER