Yaşam
  • 12.9.2020 00:48

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in aşk iddialarını güçlendiren hareket!

KAYNAK : MİLLİYET

'Sen Çal Kapımı' adlı dizide başrolleri paylaşan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in, aşk yaşadığı iddia ediliyor. Çiftin her hareketi sosyal medyada özenle takip ediliyor. Son olarak ikilinin ailelerinden gelen hamleler hayranlarının kafasını karıştırdı.

Popçu Murat Dalkılıç'la uzun süreli ilişkisi sona erdikten sonra adı rol arkadaşı Kerem Bürsin'le anılmaya başlayan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde aşk sorularına net bir cevap vermişti.

Güzel oyuncu, "Biz Kerem'le sadece işimizi yapıyoruz" diyerek yakışıklı oyuncuyla aşk yaşadığı iddialarını yalanlamıştı.

Ancak sosyal medyada beğenileri ve yorumlaşmalarıyla ilişkileri olduğu düşünülen ikilinin anne ve babasından gelen hamleler kafaları karıştırdı.

Hande Erçel’in babası Kaya Erçel, Kerem Bürsin’i; Bürsin’in annesi Çiğdem Bürsin de Hande Erçel’i Instagram’da takip etmeye başladı. Bu gelişmeler sonrası aşk iddiaları bir kez daha gündeme geldi.

Öte yandan geçtiğimiz gün Kerem Bürsin, partnerinin otomobilin içinde paylaştığı kareye, “Bu pozun aynısını ben de yapacağım. Aynısını” yorumunu yazdı.

Bu mesajı gören sosyal medya kullanıcıları, “Kerem, Hande’nin pozunu kıskandı” yorumunu yaptı.

Güncellenme Tarihi : 12.9.2020 01:14

İLGİLİ HABERLER