Asayiş
  • 5.8.2013 13:29

Hasta yakınları doktora saldırdı

Alınan bilgiye göre, yoğun bakım servisinde yatan bir hastanın yakınları, hafta sonu mesaisinin ardından evine gitmek üzere bir arkadaşının otomobiline binen Tursun'dan hastanın sağlık durumu hakkında bilgi istedi. Tursun da hastanın sağlık durumuyla ilgili gerekli bilgiyi verdiğini ve daha fazlasını veremeyeceğini ifade etti.

Bunun üzerine hasta yakınlarının saldırısına uğrayan ve olayı ufak sıyrıklarla atlatan Tursun, hastanenin acil servisinde bir süre müşahede altına alındı.

Hastanenin güvenlik kameralarınca da kaydedilen olayda, Tursun'un evine gitmek için başhekimlik girişi önünde arkadaşının otomobiline bindiği sırada yanına gelen bir hasta yakınıyla konuştuğu görülüyor. Daha sonra, hasta yakınının Tursun'u otomobilin kapısıyla sıkıştırma çalıştığının yansıdığı görüntülerde, hastane kapısında bekleyen ve hasta yakını oldukları belirlenen yaklaşık 15 kişi de Tursun'a saldırıyor. Bunun üzerine kaçmaya çalışan Tursun'u kalabalığın kovaladığı ve diğer hasta yakınlarının da kavgayı ayırmaya çalıştığı görülüyor.

Tursun'un ufak sıyrıklarla atlattığı olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Bu arada, hastane çalışanları da olayı protesto etmek amacıyla bugün 3 saat süreyle polikliniklerde sağlık hizmeti sunmadı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:57

İLGİLİ HABERLER