Sağlık
  • 20.11.2019 16:00

Hastane acil servisinde rezil görüntü!

Manisa'daki Alaşehir Devlet Hastanesi acil servisinde görev yapan doktor ve hemşirelerin rezalet içeren görüntüleri büyük tepki çekti.

Alaşehir Devlet Hastanesi acil serviste görevli doktor ve hemşirelerin yaptığı köpük partisinin görüntüleri büyük tepki çekti.

Görüntüleri eski vekil paylaştı

Manisa eski milletvekili Tevfik Diker, sosyal medya hesabından Alaşehir Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım servisi çalışanlarının, köpük partisinde çekilen görüntülerini yayımladı.

Hastane acil servisinde rezalet görüntü! ile ilgili görsel sonucu

Soruşturma açıldı

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, görüntüler ile ilgili soruşturma açıldığını belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Müdürlüğümüze bağlı Alaşehir Devlet Hastanesi ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan haber ve iddialar ile ilgili olarak açıklama yapmaya ihtiyaç duyulmuştur. Müdürlüğümüzce ilgili Varan-1, Varan-2, Varan-3 adlı videolar hakkında 06 Kasım 2019 tarihi itibariyle haberdar olunmuş olup aynı gün içerisinde haklarında idari işlemler başlatılarak soruşturma açılmıştır. İlgili kişiler il içerisinde geçici olarak diğer sağlık kurumlarımıza görevlendirilmişlerdir. Basınımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur."

 

Güncellenme Tarihi : 20.11.2019 19:23

İLGİLİ HABERLER