Medya
  • 10.10.2019 11:52

Hatice Annemize hakaret eden Mustafa İslamoğlu, Suriye operasyonuna kızdı

Sapkın ve Şia yanlısı fikirleriyle tanınan sözde din adamı Mustafa İslamoğlu, şimdi de Barış Pınarı Harekatına kin kustu..
Daha önce Hatice Annemize hakaret eden ve bütün Türkiye'nin tepkisini çeken Mustafa İslamoğlu, Mehmetçiğin Fırat'ın batısını teröristlerden temizlemek için başlattığı harekata, attığı tweet ile karşı çıktı.
İslamoğlu Tweetinde;

"Savaş için ne düşündüğümü soruyorlar. ben müslümanım. islam “barış”, müslüman “barışa adanmış insan” demektir. islama hizmet, barışa hizmettir. savaşın galibi bile mağlup, barışın mağlubu bile galiptir. buna inanır, bunu söylerim." dedi.

İslamoğlu bu sözüyle bile Resûl-i Ekrem Sallallahü Aleyhi ve Sellem Efendimizin yapıtğı bütün savaşlarana da karşı olduğunu göstermiş oldu. İslamoğlu'na göre; Bedir Savaşı, Uhud savaşı, Hendek Savaşı, Hayber'in Fethi ve Huneyn Savaşı gibi savaşların hiç olmamış olması gerekiyordu.
İran yanlısı bozuk fikirlerini din adamı kisvesiyle yaymaya çalışan Mustafa İslamoğlu'nun attığı bu tweete bizzak kendi takipçileri de isyan etti.

İŞTE O TEPKİLERDEN BAZILARI
@mustafaislamogl

adlı kişiye yanıt olarak

Hasssstıııırrr Bedir’i Uhud’u Hendeği diğer vs yi nereye koyuyorsun.

Savaş yok eyyy gafil, savaş devletlerle olur, karşımızdakiler VATANIMIZA, SİVİL HALKIMIZA her an saldıracak olan teröristlerdir, bunu anlamıyorsan zaten kim olduğunu belli ediyorsun demektir sığ*r

İran karşı çıktığı için ,seninde destek vericegin beklenmez zaten


Resim

Yani sen şimdi diyorsun ki ; Ben tıpkı feto gibi sizin içinizden çıkmış, dinsizin imansızın tekiyim ! Feto hocamdan boşalan “hocalık yaparak insanları sapıtma görevini” ben devraldım. Efendim ABD nasıl ve ne şekil havlamamı emrederse öyle havlarım diyorsun.. Doğru mu anlamışım(?)

Mustafa Bey, bende dolu bir insan değilim ama siz benim hayatımda gördüğüm en boş insanlardan birisiniz efendim, Saygılar.
 

hocam bu sizin görüşünüz mü yoksa iran’ın resmî görüşümü ?

Peygamber Efendimiz (s.a.v) savaşa çıkacağı zaman, Müslümanlar arasında Fitne çıkarmak isteyen, münafıkların başı Abdullah Übey bin Selül geldi aklıma

Mevcut siyasi duruşunuzun Rengini vermişsiniz."Savaş sizin üzerinize yazıldı"Bakara 216 ve ilahikelimetullah için yapılan cihadları ve bu bağlamda inen ayetleri nasıl izah edeceksiniz... "Suriye'yi İran'a verelim," dediğiniz de hümanist! İslamoğlu mu konuşuyordu! ...

İdeolojisini din sosuyla süsleyip sunanlara konu hakkında soru sorulması abes olmuş zaten. Terörün tanımından bîhaber olanların müslümanın neye nasıl karşılık vereceğini anlamasını beklemek anlamsız. 'Yazık!' kelimesi bile israf olacak.

İslamda cihad diye bir gerçek var bildin mi ? İslamın son kalesi Türkiye sınırında terör ordusu kuruyorlar bunu zaten yok olmuş Suriye için değil Ebed müddet daim olacak Türkiye için kuruyorlar şavaş bize düğündür

tam senden beklenen tavır zaten. aksi olsa şüphe ederdik çok doğru yoldayız. tipik fettuşi

Ya bir Ayet ve Hadis ile cevap veremedin, ne biçim hocasın? Uhud, Bedir, Hendek, çokta örnek cevap var aslında. Yok yok, sen hoca değilsin. Sen olsan olsan bir irancı olursun.

 




 

Güncellenme Tarihi : 10.10.2019 10:05

İLGİLİ HABERLER