Gündem
  • 16.9.2020 13:50

Hileli çay markaları!.. Carrefour'un Filiz Çayı da hileli çıktı

Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit ve tağşiş yapıldığı tespit edilen içerisinde çayın da yer aldığı ürünlerin ve firmaların listesini kamuoyuyla paylaştı.

Hileli çay markaları belli oldu! Tarım ve Orman Bakanlığı son yapılan denetimlerde tespit edilen taklit ve tağşiş ürünlerin listesini açıkladı. Vatandaşlar “Hangi çaylar hileli?” , “Hangi çaylarda boya var?” sorularının cevabını araştırıyor. İşte, Hileli çay markaları 2020...

Bakanlık, 91 firmadan 113 parti ürünü listeye aldı. 2012'den bu yana toplamda 3 bin 605 parti ürün tağşiş ve taklit listesine alınırken, listede dikkat çeken bir isim ise CarrefourSa markalı çaylar oldu. Carrefour Filiz Çay ürün adıyla 500 gramlık paket çaylarda boya/gıda boyası tespit edildi.

Hasan Fehmi Demir/iha

CARREFOURSA FİLİZ ÇAY İLE ALAKALI ŞU BİLGİYİ VERMİŞ

"Carrefour Filiz Çay 500 g

Yumuşak içimi ile geniş bir tüketici kitlesine hitap eden Carrefour Filiz Çay, enfes kokusu ve akılda yer edinen aroması ile çay tiryakilerinin gönlünde taht kurmayı başarıyor. Tok içimi sayesinde her yudumda taze çay yapraklarının saf kokusunu ve doğanın iyiliğini hissedebileceğiniz ürün, CarrefourSA reyonlarında Filiz Çaylar bölümünde 500 gramlık paketler halinde sunuluyor. Hijyenik koşullarda hazırlanarak uzman kontrolünde sağlık testlerinden geçen siyah dökme çayı, hem kendiniz hem de aileniz için gönül rahatlığı içinde tercih edebilirsiniz.

Nefis tadı ile kahvaltılar ile özdeşleşen içecek, aynı zamanda dost sohbetlerinin de tamamlayıcısı oluyor. Buruk aroması ile günün her anında tüketebileceğiniz ürünü, dilerseniz çeşitli tatlandırıcılar ile kendi damak zevkinize uygun bir hale getirebilirsiniz. Kolay dem tutması sayesinde dakikalar içinde hazırlayabilir ve sıcak aperatiflerinizi soğutmadan misafirlerinize kusursuz bir sunum yapabilirsiniz.

Ürün, dem oranı yüksek, lezzeti eşsiz olması ile her yaş grubundan tüketicinin damak zevkine hitap ediyor. Günün tüm yorgunluğunu ve biriken iş stresini bir bardak çay keyfi ile üzerinizden atmak için hemen çay suyunu kaynatmaya başlayabilirsiniz.

Taze çay yapraklarının körpe filizlerini içerisinde yoğun olarak bulunduran ürünü denemek için hemen sepete ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 28.9.2020 16:26

İLGİLİ HABERLER