Yaşam
  • 22.2.2021 12:50

İbrahim Tatlıses’in 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya’dan yeni paylaşım

İbrahim Tatlıses’in 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya’dan ayrılık haberlerine inat aşk paylaşımı!

İbrahim Tatlıses’in sevgilisi Gülçin Karakaya son dakika haberiyle bombayı patlattı! 9 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönen İbrahim Tatlıses, İbo Show programıyla sık sık gündeme geliyor. İbrahim Tatlıses şimdi de uzun bir aradan sonra aşk hayatıyla yeniden gündeme geldi. Hayatına giren kadınlar magazin gündeminde geçmişte sıkça yer alan İbrahim Tatlıses gönlünü kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya'ya kaptırmıştı. İbrahim Tatlıses'in 26 yaşındaki sevgilisi Gülçin Karakaya’dan ayrıldığı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İbrahim Tatlıses’in genç sevgilisi Gülçin Karakaya ayrılık iddiaları yalanlarcasına yeni bir paylaşım yaptı.

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz aylarda 26 yaşındaki sevgilisi ile Bodrum'dan aşk paylaşımları yapmıştı.

Yıllar sonra şov programı ile ekranlara dönen İbrahim Tatlıses'in genç sevgilisini İstanbul'a götürmediği ve bu nedenle aralarının bozulduğu iddia edilmişti.

Gülçin Karakaya, İbrahim Tatlıses'i sosyal medyada takip etmeyi bıraktı ve aşk fotoğrafları da silmişti.

9 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönen İbrahim Tatlıses, İbo Show programıyla sık sık gündeme geliyor.İbrahim Tatlıses şimdi de uzun bir aradan sonra aşk hayatıyla yeniden gündeme geldi.

Hayatına giren kadınlar magazin gündeminde geçmişte sıkça yer alan İbrahim Tatlıses gönlünü kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya'ya kaptırmıştı.

68 yaşında ve 7 çocuk ve 9 toruna sahibi olan İbrahim Tatlıses, Bodrum'da genç sevgilisi Gülçin Karakaya ilk kez kameralar karşısına geçmişti.

İbrahim Tatlıses'in 26 yaşındaki sevgilisi Gülçin Karakaya'dan ayrıldığı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

İbrahim Tatlıses'in genç sevgilisi Gülçin Karakaya ayrılık iddiaları yalanlarcasına yeni bir paylaşım yaptı.İbrahim Tatlıses'le aşk yaşadığı iddia edilen Gülçin Karakaya, ünlü sanatçıyla Bodrum'a giderken çektiği selfie'yi sosyal medya hesabında paylaştı.
 


 


 

 

Güncellenme Tarihi : 22.2.2021 12:54

İLGİLİ HABERLER