Asayiş
  • 26.2.2020 16:47

İçip içip annesine ve kızkardeşine küfreden babasını öldürdü

Tekirdağ'dan kan donduran son dakika haberi! Duyduğu sözleri hazmedemedi, öz babasını öldürdü

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde meydana gelen olay adeta kan dondurdu. İstiklal Mahallesi Dürüst Sokak üzerinde bulunan bir ikamette baba İbrahim Halil S. (54) ile 17 yaşındaki A.S. arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüşürken, oğlu tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan baba İbrahim Halil S. olay yerinde hayatını kaybetti. Şahsın cesedi Şarköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, A.S. ifadesinde cinayeti neden işlediğini açıkladı.

babası İbrahim Halil S. ile ilgili görsel sonucu

İstiklal Mahallesi Dürüst Sokak üzerinde bulunan bir ikamette baba İbrahim Halil S. (54) ile 17 yaşındaki oğlu A.S. arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda, oğlu tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan baba hayatını kaybetti.

Şahsın cesedi Şarköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, babasını bıçaklayarak öldüren A.S. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Savcılığa sevk edilen A.S., babasının sürekli alkol alıp, annesi, ablası ve kendisine küfürler savurduğunu ve saldırdığını ifade etti.

"AĞIR KÜFÜRLERİNE DAYANAMADIM"

A.S.'nin ifadesinde, babasının defalarca kez ağır küfürlerine dayanamayarak, sinirlerine hakim olamadığını ve yaşanan itişme sonrası onu bıçakladığını belirttiği öğrenildi.

Mahkemeye çıkarılan A.S., tutuklama kararının ardından cezaevine konuldu

 

Güncellenme Tarihi : 26.2.2020 16:49

İLGİLİ HABERLER