Dünya
  • 2.12.2019 15:41

İlişkiyi reddeden kızı külotlu çorabıyla boğdu

Korkunç olay! Cinsel ilişki teklifini reddeden genç kızı külotlu çorapla boğdu

Rusya'nın Lesozavodsk kentinde yaşanan son dakika olayı kan dondurdu. 17 yaşındaki genç kız Daria 22 Kasım günü evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Kızları için endişelenen aile polisi arayarak kayıp ihbarında bulundu. Her yerde genç kızı arayan polis, Daria’nın cesedini ıssız bir köprü altında buldu. Genç kadını tecavüz edip öldüren Anton Meged, gözaltına alındı ve anlattıkları ile herkesi şoke etti. İşte korkunç son dakika haberinin ayrıntıları…

Darya Kolesnikova ile ilgili görsel sonucu

Rusya'dan gelen son dakika haberi adeta kan dondurdu. Darya Kolesnikova 22 Kasım'da evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Bu durum üzerine, ailesi meraklanarak polis ekiplerine haber verdi. Polis ekiplerinin titizlikle yaptığı araştırma sonucunda genç kızın cesedi Ussuri Nehri yakınlarında bir köprü altında bulundu. Rus polisi, genç kadının telefon kayıtlarını inceledikten sonra Anton Meged'i gözaltına aldı.

Darya Kolesnikova ile ilgili görsel sonucu

Gözaltına alınan Anton Meged her şeyi itiraf etti ve kan donduran olayın ayrıntıları burada ortaya çıktı. İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre; olay, 22 Kasım'da evden çıkan genç kadının bir daha dönmemesi üzerine ailesinin ihbarıyla ortaya çıktı. Darya Kolesnikova'nın cesedi, Lesozavodsk kentindeki Ussuri Nehri yakınlarında bir köprü altında bulundu.

Darya Kolesnikova ile ilgili görsel sonucu

Rus polisi, genç kadının telefon kayıtlarını inceledikten sonra Anton Meged'i gözaltına aldı.

Darya Kolesnikova ile ilgili görsel sonucu

Güncellenme Tarihi : 2.12.2019 15:44

İLGİLİ HABERLER