Gündem
  • 22.1.2020 14:13

İmamoğlu, hani bir elin verdiğini diğer el görmeyecekti!.. Bu ne şimdi

Hani bir elin verdiğini diğeri görmeyecekti?

Birkaç ay önce "Yardımlarımızda bir elin verdiğini diğer el görmeyecek" diyen CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yardım olarak gönderilen Halk Süt kutularının üzerine resmini bastırdı.

Skandalı Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ortaya çıkardı. Gökçek'in verdiği bilgiye göre Cumhuriyet varakperesi 4 Mayıs 2019 tarihinde, desteklediği CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun bir konuşmasını yayınladı. Melih Gökçek, CHP'li İmamoğlu'nun gazetedeki “Bir elin verdiğini, diğeri görmeyecek” sözlerini alıntıladı ve "Kusura bakma da Sn.İmamoğlu, yalanın batsın. İnsan sırf oy almak için vatandaşını bu kadar aldatır mı? Süt kutularının üstünde İmamoğlu fotoğrafı. Buyrun yalanın belgesi" dedi.

İmamoğlu destekçisi Cumhuriyet gazetesinin söz konusu haberine göre CHP'li İmamoğlu, ilk iftarını Sultanbeyli'de rastgele ziyaret edeceği bir evde açacağını söyleyerek dini bir söylem geliştirirken şöyle diyor:

"Bizi bölmeye çalışanlara rağmen biz birleşeceğiz. En az 5 iftarda ya komşunuza gitmeye ya da komşunuzu davet etmeye var mıyız? Herkes birbirine iyilik yapacak. Birisinin bir isteğini seziyorsanız iyilik yapacağız. Ramazan ayını 16 milyon yaşayacağız. Ramazan ayında yardımlaşacağız. Ramazanda yardımlaşırken bir elin verdiğini diğeri görmeyecek.”

Ancak İmamoğlu'nun Halk Süt yardım kutularının üzerine bastırdığı kendi fotoğrafı sayesinde bir elin verdiğini diğer el değil, 16 milyon İstanbullu görmüş oldu.

Cumhuriyet varakparesininin bu skandalı da aynı şekilde haber yapması bekleniyor.

 

 

Güncellenme Tarihi : 22.1.2020 17:09

İLGİLİ HABERLER