Gündem
  • 24.10.2014 22:05

İntihar çayı

Antalya'da 26 yaşındaki bir kadın, sevgilisi tarafından terk edildiği için bir inşaatın terasına çıkarak intihara kalkıştı. Bu sırada çevrede bulunanların intihar girişimini çay içerek izlemesi görenleri şaşırttı.

ANTALYA- Olay, saat 14.00 sıralarında Antalya'nın Muratpaşa ilçesi, Kızıltoprak Mahallesi'nde meydana geldi. Astsubay olan sevgilisinin kendisini terk etmesi nedeniyle bunalıma giren D.K., 3 katlı inşaatın terasına çıktı. Bir süre etrafı izledikten sonra çevredekilere kendisini atacağını söyledi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis, D.K.'yı vazgeçirmeye çalıştı. Tüm uğraşlara rağmen ikna olmayan kadın için İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli psikolog Alev Topçu çağrıldı. Ambulansla olay yerine gelen Topçu, çatıda bir süre görüştüğü D.K.'yı ikna etmeyi başardı. Çevrede toplanan bazı kişiler ise intihar girişimini çay içerek izledi.

Olay sonrası ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen D.K.'nın, sevgilisini rahatsız etmek suçundan evden uzaklaştırma cezası aldığı da ortaya çıktı. Sabah saatlerinde de aynı şekilde intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen D.K., hastanede tedaviye alındı. DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:49

İLGİLİ HABERLER