Gündem
  • 30.4.2024 10:10

İran çıplak kızla İsrail'in Demir Kubbe'sinin sırlarını ele geçirdi

İsrail askeri, İran'a 'Demir Kubbe'nin resimlerini gönderdi! 
Tahran istihbaratı sahte bir “erotik kız” kullanarakİsrail askerini kandırdı. 

İsrail istihbaratı yaptığı açıklamada, İsrail işgal ordusundan bir askerin, "Şirkete ait olduğunu düşündüğü" Onu baştan çıkarmayı başaran seksi kız resminin bulunduğu sahte bir Facebook hesabı üzerinden, Demir Kubbe pillerini belgeleyen fotoğrafları İran'a gönderdiğini bildirdi. 

Kanal , askerin askeri kamyon şoförü olarak çalıştığını ve İranlı bir partiye fotoğraf gönderdiğini, onun da onu Facebook'ta güzel bir kız olduğuna ikna ettiğini ve bir dizi Demir Kubbe pili gösterdiğini söyledi .

Senators ask Pentagon to share two Iron Dome batteries with Israel | The  Hill

Aynı kaynağa göre, adı geçen asker, işgale ait çeşitli askeri mekanlara yaptığı geziler sırasında "Demir Kubbe"den çıkan onlarca bataryayı belgeleyen onlarca fotoğrafı, bunları internette Facebook. tanıştığı güzel bir kıza gönderdiğini sanarak göndermişti. 

Kanal ayrıca sahte "kızın", "aşkının" tuzağına düşene kadar onu cezbetmeyi başardığını ve "tüm iradesiyle" resimlerini göndermeye başladığını, ancak daha sonra bunun sahte bir kişi olduğunu keşfettiğini ve daha sonra bunun sahte bir kişi olduğunu keşfettiğini ortaya çıkardı. Gönderdiği tüm resim ve bilgilerin İran'a ve istihbarat servislerine yolda olduğunu söyledi.

Kanal, İsrail askerinin suçlu bulunarak 10 gün hapis cezasına çarptırıldığını doğruladı.

İran, aynı ayın başında Şam'daki Tahran büyükelçiliğinin konsolosluk bölümünü hedef alan füze saldırısına yanıt olarak, 13 Nisan'da doğrudan İsrail topraklarından ilk saldırısında yaklaşık 350 füze ve insansız hava aracı fırlattı .

Tahran, Tel Aviv'i füze saldırısını düzenlemekle suçluyor; Sonuç olarak, aralarında General Muhammed Rıza Zahedi'nin de bulunduğu İran Devrim Muhafızları'nın 7 üyesi öldürüldü.

Tel Aviv, Şam saldırısının sorumluluğunu resmi olarak kabul etmedi veya inkar etmedi ve hem İran hem de İsrail diğer ülkeyi ilk düşmanları olarak görüyor ve aralarında onlarca yıldır süren düşmanlık ve karşılıklı saldırı düzenleme suçlamaları var.

Güncellenme Tarihi : 30.4.2024 10:21

İLGİLİ HABERLER