Isparta'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi

••1 dk okuma
Isparta'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi

Hızlı Özet

“Depremin Burdur, Muğla, Denizli gibi çevre illerden hissedildiği öğrenildi.”






Isparta'da korkutan deprem! Çevre illerden hissedildi



Isparta'da 3,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem çevre illerden de hissedildi.



Kandilli Rasathanesi'nin paylaştığı verilere göre, Isparta'da saat 22:20'de 3.0 şiddetinde deprem meydana geldi.



Depremin Burdur, Muğla, Denizli gibi çevre illerden hissedildiği öğrenildi.



 




Bu haber 610 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fon soruşturmasında 1,8 milyar TL değerindeki jet ve yata el konuldu
Asayiş

Fon soruşturmasında 1,8 milyar TL değerindeki jet ve yata el konuldu

İstanbul’daki fon soruşturmasında Muhammed Yarız ve Emre Tezmen’e ait 2 özel jet ile Pusula patronu Serdar Turhan’a ait 2026 model lüks yata el konuldu. El konulan araçların toplam piyasa değerinin yaklaşık 1 milyar 8 milyon TL olduğu değerlendiriliyor.

Habervitrini11914 Görüntüleme
Silahla çatıştığı polislere el bombası atarken yakalandı
Asayiş

Silahla çatıştığı polislere el bombası atarken yakalandı

Özel harekat polisleri tarafından firari şahıs yakalanırken el bombası, bomba imha uzmanları tarafından etkisiz hale getirildi. Çevrede alınan önlemler ile özel harekat polislerinin nefes kesen operasyonu anbean kameraya yansıdı.

Habervitrini10855 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Doğu Perinçek'in ifadesi alındı
Asayiş

Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Doğu Perinçek'in ifadesi alındı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında bilgi sahibi sıfatıyla ifadesi alındı.

Habervitrini12217 Görüntüleme
Faili meçhul cinayetlerle ilgili merak edilen soru! Bakan Gürlek cevapladı
Asayiş

Faili meçhul cinayetlerle ilgili merak edilen soru! Bakan Gürlek cevapladı

ABD'de faili meçhul cinayetlere ilişkin operasyonların sorulduğu Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, "Biz burada bir hassasiyet gördük" dedi. Cinayetlerin neden şimdi çözüldüğü sorusunu da cevaplandıran Gürlek, "Faili meçhul cinayetlerle ilgili Bakanlıkta bir birim kurduk. 690 dosya indirdik raftan. Teknoloji değişti, delil ve DNA konusunda da çok gelişmiş seviyeler var artık. 46 dosyayı böyle çözdük" ifadelerini kullandı.

Habervitrini15090 Görüntüleme