Asayiş
  • 23.1.2021 23:19

İstanbul Maltepe'de korkutan yangın

İstanbul Maltepe'de bulunan hurdalık alanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Maltepe'de hurdalık alanda yangın çıktı

Olay, 20.30 sıralarında Merkez Mahallesi Yüce Sokak'ta meydana geldi. Hurdalık alandan henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede bütün hurdalık alanı sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürmeye çalıştı. Hurdalık alanda bulunan tüplerde de zaman zaman patlama meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürerken polis ekipleri ise olay ile ilgili araştırma başlattı.

Maltepe'de hurdalık alanda çıkan yangın havadan görüntülendi

Maltepe'de E-5 kenarında bulunan bir hurda toplama alanında çıkan yangın havadan görüntülendi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken, vatandaşlar yangın çıkan alanın yanında bulunan araç bakım servisindeki araçları kurtarmak için seferber oldu.

Maltepe'de hurdalık alanda çıkan yangın havadan görüntülendi

Olay, 20.30 sıralarında Merkez Mahallesi Yüce Sokak'ta meydana geldi. Maltepe'de E-5 kenarında hurdalık alanda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede bütün hurdalık alanı sardı. Yangın nedeniyle oluşan yoğun dumanlar E-5'te seyir halindeki sürücülerin görüş mesafesini azaltarak zor anlar yaşattı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hurdalık alanda bulunan tüplerde de zaman zaman patlama meydana geldi.

Vatandaşlar, yanan hurdalık alanın hemen yanında bulunan araç bakım onarım servisindeki araçları kurtarmak için seferber oldu. İçeride bulunan araçlar vatandaşların müdahalesiyle dışarı çıkarıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Öte yandan, hurdalık alanda çıkan yangın drone ile havadan görüntülendi.

Güncellenme Tarihi : 23.1.2021 23:31

İLGİLİ HABERLER